Ny og større Aldi åbner i Middelfart. Foto: PR.
Ny og større Aldi åbner i Middelfart. Foto: PR.

Aldi Danmark er i gang med en omfattende forandringsproces, der skal styrke Aldi’s position på markedet. Dagligvarekæden åbner nye butikker i hele landet, og på fredag den 10. december genåbner Aldi på Odensevej 77 i Middelfart. Det oplyser dagligvarekæden i en pressemeddelelse.

Den nye butik bliver med sine 1.200 kvadratmeter både større, lysere og mere moderne end sin forgænger på adressen. Dagligvarekæden har nemlig opkøbt de to bagvedliggende grunde bag den oprindelige Aldi-butik. Det har givet mere plads med bredere gange og et generelt mere indkøbsvenligt butiksdesign.

– Den nye Aldi-butik vil have et stort fokus på friske varer, som også er det første kunderne møder, når de træder ind i butikken. Og som altid vil der være nybagt bake-off tre gange om dagen, udtaler distriktschef Andri Halldorsson i meddelelsen.

En midlertidig Aldi-butik på Fynsvej 19 i Middelfart lukker til gengæld den 7. december. Personalet fra Fynsvej rykker med over i den nye Aldi-butik sammen med butikschef Mohammad Al Asadi.

– Vores kunder kan se frem til det samme, velkendte personale, og vi er topklar til at starte butikken op sammen og give byens borgere og besøgende en markant bedre indkøbsoplevelse end det, de har været vant til i vores gamle butik, fortæller butikschefen.

Grøn parkeringsplads og solceller

Butikkens parkeringsplads har også fået et løft – den er blevet både større og omgivet af træer og en lav bøgehæk. Samtidig er der etableret forbindelse til stien på det tidligere jernbaneterræn, der gør det lettere for gående og cyklister at besøge butikken.

Den nye butik har solceller på taget, som leverer grøn strøm til butikken. På solrige dage kan solcelleanlægget producere mere strøm, end butikken forbruger, men den overskydende strøm går ikke til spilde. Solcelleanlægget leverer nemlig også strøm til to elbil-ladere på parkeringspladsen, som kunderne kan benytte, mens de handler. I alt er der 79 parkeringspladser.

Aldi Danmark åbnede sin første butik i 1977 og var den første discountkæde i Danmark. I dag er der 187 Aldi-butikker i Danmark.