Ny stadsarkitekt i Gladsaxe

Den nye stadsarkitekt i Gladsaxe skal være med til at realisere hovedstadskommunens ambitioner om at skabe en bæredygtig by, der hænger bedre sammen.

Dennis Larsen er ny stadsarkitekt i Gladsaxe Kommune, Han har tidligere været ansat som byplanlægger i Gladsaxe Kommune, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Han har derfor et stort kendskab til Gladsaxes særlige og sammensatte struktur og kender også ambitionerne i Gladsaxes arkitekturpolitik, lyder det fra hovedstadskommunen.

– Jeg ser frem til at bruge min faglighed til at sikre fokus på arkitektur, stedsans og kvalitet. Jeg har fulgt Gladsaxe Kommunes udvikling og er begejstret for det store fokus på bæredygtighed, FN’s verdensmål og arkitektur med mennesket i centrum, udtaler Dennis Larsen.

LÆS OGSÅ: NY ARKITEKTURPOLITIK I GLADSAXE

Senest har Dennis Larsen været ansat i Helsingør Kommune som planchef, og før det har han blandt andet været partner i Hasløv og Kjærsgaard Arkitekter.

Dennis Larsen er uddannet arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi med speciale i byudvikling. Han har flere supplerende uddannelser og er blandt andet Master i Strategisk Byledelse for fagchefer.

Privat bor Dennis på Islands Brygge med sin hustru og sine to piger. Dennis Larsen starter i Gladsaxe den 1. september 2023.