Nyt padelcenter i Brønderslev på tegnebrættet

Et nyt padelcenter tæt på McDonald's og motorvejen i Brønderslev er på tegnebrættet. Signatura Architects har sat stregerne til centret.

Ifølge Nordjyske er det 36-årige Mads Bjerregaard fra Hjørring og 46-årige Jonas Dinesen Jensen fra Brønderslev, der står bag det nye padelcenter, som skal bygges tæt på McDonald’s i Brønderslev.

Mads Bjerregaard arbejder i forsikringsbranchen, mens Jonas Dinesen Jensen er indehaver af KD Boliger, men nu kaster de sig for en stund over idrætsbyggeri. Inspirationen til det nye padelcenter har de blandt andet fundet andre steder i landet.

– Vi kommer til at satse ret meget på senior-padel. Vi kan se, at et par centre på Fyn og i Midtjylland gør meget i det – og vi tror også på, at vi her i Nordjylland kan gøre meget mere for spillere over 60 år. Så det vil vi gerne have stort fokus på, siger Mads Bjerregaard til avisen.

Det bliver 2.000 kvadratmeter stort, og efter sættes byggeriet i gang i begyndelsen af februar, så det kan stå klar til brug seks måneder senere.

Det kommer til at rumme to indendørs loungeområder og en udendørs terrasse samt et konferencerum. Desuden får centret en butik med salg af padel-udstyr. Endeligt bliver der to omklædningsrum med bad, skriver Nordjyske.

Det kommende padelcenter er tegnet af Signatura Architects.