Kjøller Ejendomme køber rækkehuse i Hjallerup. Foto: PR.
Kjøller Ejendomme køber rækkehuse i Hjallerup. Foto: PR.

Kjøller Ejendomme har per 1. maj 2024 overtaget 10 ét-plans boliger på Markedsbakken i Hjallerup.

Det skriver ejendomsselskabet i en pressemeddelelse.

Boligerne blev opført i 2023 af Restate Group, oplyses det.

Aktuelt bor der knap 4.400 indbyggere i Hjallerup, som siden 2013 er vokset med næsten 620 indbyggere i alt. Ifølge Kjøller Ejendomme trækker markedsbyen især børnefamilier til.

– Erhvervelsen af Markedsbakken-projektet passer godt ind i vores langsigtede strategi om at bevæge os ud over Aalborgs bygrænse og erhverve solide boligudlejningsejendomme i oplandsbyerne langs E45-motorvejen, udtaler Magnus Kjøller.

– Selvom ejendomsmarkedet i øjeblikket er presset af de høje renter, er vi glade for, at vi trods markedsomstændighederne fortsat kan udvide vores portefølje med kvalitetsejendomme, der er til at betale for vores lejere.

Kjøller Ejendomme har indtil videre haft et aktivt 2024 som blandt andet for to måneder siden bød på købet af en større portefølje på 223 lejemål i Randers, Hobro, Mariager og Aalestrup.

Med den seneste køb af rækkehusene i Hjallerup består selskabets ejendomsportefølje nu af 460 lejemål fordelt på over 50.000 kvadratmeter til en samlet estimeret værdi på knap 800 millioner kroner, oplyses det.

Kjøller Ejendomme har fortsat ambitioner om at udvide porteføljen og har blandt andet yderligere udviklingsprojekter på vej i Godhåb ved Svenstrup syd for Aalborg. De kommende boliger forventes at være indflytningsklar i begyndelsen af 2025.