PwC i Aalborg flytter til nye lokaler på Skibsbyggerivej

Efter mere end 30 år på Skelagervej 1A i Aalborg flytter PwC i Aalborg efter sommerferien til nye lokaler på Skibsbyggerivej 5 ved Østre Havn.

Sampension og Kristensen Properties købte i september 2022 ejendommen på Skibsbyggerivej 5 tæt på Østre Havn i Aalborg for 90 millioner kroner af Freja Ejendomme, som i marts samme år havde sat den til salg for 112 millioner kroner.

Godt et par år efter overtagelsen af ejendommen kan de nye ejere byde velkommen til en ny lejer i bygningen, der er tegnet af Lundgaard & Tranberg Arkitekter.

Den 16. september 2024 flytter PwC nemlig ind i ejendommen. På 4. sal får de plads til cirka 50 medarbejdere.

Det oplyser revisorfirmaet i en pressemeddelelse.

– Med de nye rammer får vi et moderne og fleksibelt videnhus, der kan være med til at skabe innovation og nye samarbejder – både for PwC i Aalborg og for vores kunder. Det gør vi for fortsat at kunne fastholde de dygtigste talenter, der kan betjene vores kunder på det højeste niveau, udtaler partner i PwC Aalborg Line Borregaard.

På Skibsbyggerivej får PwC adgang til mødecenter og fællesarealer. Line Borregaard lægger desuden vægt på, at ejendommen ligger tæt på Aalborg centrum.

– På Skibsbyggerivej får vi en synlighed og en placering midt i et område, som vi finder meget spændende. Derudover giver det optimale muligheder for at binde PwC’s stærke kultur som et rart sted at være og samarbejde på tværs af vores forretningsområder – revision, skat og rådgivning – yderligere sammen, slutter Line Borregaard.

Foruden Sampension og Kristensen Properties er Pensionskassen for Jordbrugsakademikere og Dyrlæger, Pensionskassen for Teknikum- og Diplomingeniører og Pensionskassen Arkitekter & Designere medejere af ejendommen på Skibsbyggerivej.

PwC flytter fra Skelagervej 1A. Ejendommen på hjørnet af Skelagervej og Egnsplanvej ejes af Neas Energy, som ifølge tinglysningen overtog den for 16,75 millioner kroner i maj 2018.