Mette Qvist, fratræder som direktør Rådet for Bæredygtigt Byggeri. Foto: PR.
Mette Qvist, fratræder som direktør Rådet for Bæredygtigt Byggeri. Foto: PR.

Green Building Council Denmark skiftede for ganske nylig navn til Rådet for Bæredygtigt Byggeri. Nu skifter organisationen også direktør. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Rådet for Bæredygtigt Byggeri har over de seneste 10 år udviklet sig til en organisation med 48 ansatte og over 700 medlemmer.

“Den store udvikling, som Rådet for Bæredygtigt Byggeri har gennemgået, betyder også, at organisationen nu har brug for en anden øverst i ledelsen, end den som har fungeret så fortræffeligt for organisationen hertil”, skriver organisationen i pressemeddelelsen.

“I den forbindelse er bestyrelsen og Mette Qvist i samarbejde kommet frem til, at det er et godt tidspunkt at tage næste skridt i virksomhedens udvikling. Der skal derfor ansættes en ny CEO, som kan bidrage med erfaringer, der passer til den næste fase af Rådet for Bæredygtigt Byggeris rejse”

“Fra hele bestyrelsens side skal der lyde et kæmpe stort tak til Mette for hendes enorme indsats og ildhu. Vi ønsker Mette alt det bedste, og ser frem til at se Mette blive en del af Rådet for Bæredygtigt Byggeris økosystem, så branchen fremadrettet kan have glæde af hendes store viden og passion for feltet”, lyder det.

Bestyrelsen i Rådet for Bæredygtigt Byggeri har besluttet, at Sisse Norman Canguilhem konstitueres som administrerende direktør. Sammen med vicedirektør Frederik Waltz Søborg skal hun stå for den daglige ledelse af organisationen, indtil der findes en ny direktør.