Ejendomsmæglerne Carina Bach Kristiansen og Tue Klinggaard fra Realmæglerne på Vesterbro i Aalborg. Foto: PR.
Ejendomsmæglerne Carina Bach Kristiansen og Tue Klinggaard fra Realmæglerne på Vesterbro i Aalborg. Foto: PR.

Ifølge en pressemeddelelse fra Realmæglerne har Carina Bach Kristiansen og Tue Klinggaard stort set har kørt parløb som ejendomsmæglere i Aalborg siden 2010. Nu går de sammen hos RealMæglerne og åbner ny butik på Vesterbro 93. Butikken åbner officielt den 1. juni.

– Det er noget, vi har talt om i et stykke tid, og vi blev enige om, at det skulle være nu. Det tiltaler os især, at RealMæglerne er Danmarks eneste frivillige kæde, hvor partnerne har stor indflydelse og medbestemmelse, og hvor der gennem de seneste par år er blevet sat nogle spændende tiltag i søen med en klar profil, fortæller Tue Klinggaard, partner og indehaver, i meddelelsen.

Carina Bach Kristiansen og Tue Klinggaard har nu sagt farvel til den tidligere butik, som de i de seneste år har drevet gennem Danbolig på Frederikstorv.

– Vi har begge stor erfaring med salg af alle typer ejerboliger i Aalborg om omegn, og vi kender alle gader og stræder som vores egen bukselomme. Derfor ved vi, at vi kan tilbyde vores kunder en kompetent og seriøs rådgivning, siger Carina Bach Kristiansen.

Foruden salg af ejerboliger har forretningen også fokus på projektudlejning samt genudlejning af lejeboliger i Aalborg. Tue Klinggard fortæller, at man i dag har over 500 lejeboliger i porteføljen og flere projekter på vej indenfor den nærmeste fremtid, fremgår det af pressemeddelelsen.

Realmæglerne har en ambition om at blive Danmarks grønne ejendomsmægler, hvilket også tiltaler de to nye partnere i kæden.

– Det vil blandt andet sige, at man nu også kan vælge en Grøn Bolighandel, hvor bolighandlen er så skånsom for klimaet som muligt. Desuden er der klimaberegner på alle bolighandler med gyldigt Energimærke, så både køber og sælger kan se, hvilke energiforbedringer i boligen der er bedst for klimaet, og hvornår de er tjent hjem igen, forklarer Carina Bach Kristiansen.

Realmæglerne har også butikker på Nørre Tranders Vej i Vejgaard, på Sønder Tranders Vej i Gistrup og på Hobrovej.