Robotvirksomhed køber industriejendom i Middelfart

Hollandske Valk Welding køber en knap 1.300 kvadratmeter stor industriejendom i Middelfart for 9 millioner kroner af Heatcom, som er flyttet i nyt domicil.

Én af Europas førende leverandører af innovative svejserobotteknologier har netop købt en 1.288 kvadratmeter stor lagerhal og med tilhørende kontor i Middelfart. Valk Welding tilbyder fuldt integrerede svejserobotløsninger, og den hollandske virksomhed ønsker nu at udvide til det skandinaviske marked. EDC Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommen for den hidtidige ejer, Heatcom. Det oplyser erhvervsmæglerkæden i en pressemeddelelse.

Valk Welding har sit hovedkontor i Holland, men svejsningsgiganten har også filialer i Belgien, Tyskland, Frankrig, Irland, Sverige, Tjekkiet og Polen. Erhvervelsen af den moderne lagerejendom på Korsholm Allé 14 i Middelfart skal sætte skub i et nyt, Skandinavisk eventyr.

– Vi har længe haft planer om at udvide vores distribution, så vi kan ekspandere på det skandinaviske marked. Distributionen skal ske fra ejendommen i Middelfart, der giver os gode forudsætninger for at samle vores aktiviteter ét sted. Planen er at igangsætte et nyt, innovativt eventyr fra en sublim ejendom, hvor vi håber at kunne få lokale medarbejdere med på rejsen, udtaler Remco H. Valk, administrerende direktør i Valk Welding Group.

– Vi har haft en entreprenør ude at kigge på, hvordan vi kan optimere ejendommen, så den passer præcis til vores specifikke behov. Der skal blandt andet implementeres varehus og showroom i ejendommen, og når alt er klar og stemmer overens med vores forventninger, flytter vi ind. Lige nu håber vi på at være helt på plads omkring april-maj 2023, men vi er også bevidste om, at problemer med forsyningskæderne kan forsinke os en smule. Vi glæder os dog til at komme helt på plads og ser frem til at bo i Middelfart.

Hollandske Valk Welding køber industriejendom på Korsholm Allé 14 i Middelfart af Heatcom. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense C.
Hollandske Valk Welding køber industriejendom på Korsholm Allé 14 i Middelfart af Heatcom. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense C.

Ejendommen er placeret i industrikvarteret i Middelfart nær motorvej og Lillebæltsbroen. Heatcom, der har solgt ejendommen, er da også blevet i området.

Heatcom er en dansk virksomhed med mange års erfaring i at designe, producere og markedsføre, elektrisk gulvvarme, termostater og frostsikringsprodukter.

– Vi er og har været på en spændende vækstrejse. Derfor har vi bygget et nyt domicil, der passer bedre til de nye behov, der forekommer heraf. Her flyttede vi ind i august 2022, og i fugleflugt er vi blot 300 meter fra vores tidligere placering på Korsholm Allé 14,fortæller Jacob Christian Pedersen, administrerend direktør i Heatcom.

Lars Damsholdt Balle fra EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense C har formidlet salget af den markante ejendom på Korsholm Allé 14, der er blevet handlet for 9 millioner kroner.

– Det har været en spændende sag med to innovative virksomheder i vækst og en yderst attraktiv ejendom fra 2008, der er præget af optimale faciliteter, transportmuligheder og fremstår i særdeles pæn og velholdt stand. Vi byder køber velkommen i de nye, moderne rammer og ønsker sælger tak for samarbejdet og held og lykke i fremtiden, udtaler Lars Damsholdt Balle.