SOS International flytter til Ørestad

I september flytter SOS International fra sine lokaler på Nitivej på Frederiksberg til 5.000 kvadratmeter kontorer i Fairway House i Ørestad.

SOS International flytter fra Frederiksberg til Fairway House i Ørestad. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

– Vi har været igennem en intens søgeproces for at finde det helt rigtige sted at flytte hen. Vores nuværende lokaler på Frederiksberg kan ikke længere imødekomme vores behov. Vi har for lidt plads, og vi trænger til fysiske rammer, der kan være med til at gøre vores arbejdsliv lidt rarere, udtaler Jan Sigurdur Christensen, administrerende direktør, SOS International.

Det er blandt andet mødelokaler, mulighed for et bedre fysisk arbejdsmiljø, flere fælleslokaler og mere lys og luft, der har været søgekriterierne i jagten på nye lokaler, skriver SOS International. Og det har ikke trukket ned, at metroen skærer sig tværs igennem den unge bydel.

Læs også: Hybrid mellem lejebolig og hotel åbner i Ørestad

Fairway House på Arne Jakobsens Allé i Ørestad. Foto: Muus Foto.
Fairway House på Arne Jakobsens Allé i Ørestad. Foto: Muus Foto.

SOS International flyttede sit hovedkontor fra Vesterbrogade 74 i København til Nitivej 6 på Frederiksberg i 1997. Indtil slutningen af 1970’erne havde virksomheden adresse på Meldahlsgade.

Lejemålet på Frederiksberg er gennem årene blevet istandsat og ommøbleret flere gange for at følge med udviklingen af medarbejdere og arbejdsformer. Ved indflytningen i 1997 talte medarbejderne omkring 100 – i dag har cirka 500 ansatte deres arbejdsplads på Nitivej 6. I en overgang har SOS International desuden haft lejemål med kontorer på Nitivej 10.

Læs også: Nyt parkeringshus i Ørestad får facader med ålegræs

I Fairway House på Arne Jakobsens Allé 7 får medarbejderne i SOS International deres daglige gang på 4.-6. sal. I alt 5.000 kvadratmeter har virksomheden lejet, lyder det fra Lintrup & Norgart, som har formidlet udlejningen.

Bygningens fællesområder er nyrenoverede, og lejemålet bliver istandsat efter SOS Internationals ønsker og behov før indflytning, oplyses det.

Fairway House er ejet af Corem Property Group og bygget i totalentreprise af Brdr. Andersen i 2012. Den 14.850 kvadratmeter store bygning er tegnet af Domus Arkitekter i samarbejde med Rambøll og Lassen Landskab. Bygningen kostede i sin tid 160 millioner kroner at opføre.