Spaden i jorden til ny Bygma i Svendborg

På en blæsende efterårsdag i oktober kunne Bygma sætte spaden i jorden til byggeriet af sit kommende DGNB Guld-certificerede trælast- og logistikcenter Bygma Svendborg.

Svendborgs borgmester Bo Hansen (S) og koncernchef Claus Larsen fra S. Guldfeldt Nielsen, der er hovedentreprenør på byggeriet af en ny Bygma i Svendborg, greb de hver sin spade. Sammen med regionsdirektør i Bygma, Ejnar Andersen, tog de første spadestik til byggeriet. Det oplyser Bygma i en pressemeddelelse.

– Jeg er stolt over at Bygma har valgt at bygge en DGNB Guld-certificeret trælast her på grunden. Det har krævet grundig forberedelse, og det stiller store krav til både materialer, dokumentation, processer og ikke mindst til samarbejdspartnere, sagde Ejnar Andersen ifølge meddelelsen i sin velkomsttale.

Udover bygherre, arkitekt Mikael Paulsen fra Trimmet Tegnestue og medarbejdere fra Bygma Svendborg var håndværkere fra alle erhverv mødt frem til spadestiks-seancen. Herefter kunne man forsyne sig fra en gourmet-pølsevogn på pladsen, skriver Bygma.

Visualisering: Trimmet Tegnestue.
Visualisering: Trimmet Tegnestue.

Den nye Bygma får adresse på Nordre Ringvej 151 i Svendborg og forventes at åbne den 1. februar 2023.

Lokalplanen giver mulighed for byggeri af 10.000 kvadratmeter på den 30.000 kvadratmeter store grund, der tidligere husede køreteknisk anlæg i Svendborg.