Spar åbner butik i Rødovre Port

Det nye byområde ved Rødovre Station er blevet en dagligvarebutik rigere. Spar har åbnet en 800 kvadratmeter stor butik i bebyggelsen.

Torsdag morgen den 23. november åbnede den næsten 800 kvadratmeter store Spar-butik i bebyggelsen Rødovre Port, som Gefion Group har udviklet i området ved Rødovre Station og Avedøre Havnevej.

Det oplyser Dagrofa i en pressemeddelelse.

Spar-butikken i Rødovre ejes og drives af købmand Jacob Lyngholm i en franchisemodel.

Det er Spars sjette franchisebutik siden formatet blev introduceret i Spar for omtrent halvandet år siden.

– Jeg fik nøglerne til butikken for tre uger siden, og så er tiden gået med planlægning, indretning, opfyldning og meget andet. Nu har vi så slået dørene op, og det er en fantastisk følelse at kunne invitere kunderne indenfor i en helt ny butik, udtaler købmand Jacob Lyngholm, der er 41 år.

Spar har åbnet en ny dagligvarebutik i Rødovre Port. Foto: PR.
Spar har åbnet en ny dagligvarebutik i Rødovre Port. Foto: PR.

Butikken ved Rødovre Port er Spar-butik nummer 135, og den er den første butik med et nyt fremtidigt udseende, som for alvor bliver rullet ud i de øvrige Spar-butikker i 2024, skriver Dagrofa.

– Spar har i de seneste år vundet markante markedsandele i et marked, der i den grad er præget af høj konkurrence. Derfor er vi glade for, at vi nu kan åbne endnu en Spar-butik, drevet af en dygtig selvstændig købmand, siger Esben Keller, der er kædedirektør for Spar, Min Købmand og Let-Køb i Dagrofa.

Han forventer i øvrigt, at Spar tilføjer flere butikker til landkortet i 2024.

Det nye byområde “Rødovre Port” består af 534 boliger og 4.000 kvadratmeter butikker og erhvervslokaler.