ParkZone skal står for drift og etablering af parkering ved Rema 1000 og i en parkeringskælder i IrmaByen, som Alfa Development udvikler omkring Kaffetårnet i Rødovre.
ParkZone skal står for drift og etablering af parkering ved Rema 1000 og i en parkeringskælder i IrmaByen, som Alfa Development udvikler omkring Kaffetårnet i Rødovre.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Alfa Development står for udviklingen af IrmaByen omkring Kaffetårnet på Korsdalsvej i Rødovre. Her havde Irma hovedkontor frem til 2012, og tårnet står som det eneste tilbage fra dengang.

Gennem flere år har Alfa Development stået for udviklingen af den nye bydel med 1.000 nye boliger fordelt på 135.000 kvadratmeter i vestegnskommunen.

ParkZone og Alfa Development har arbejdet tæt sammen igennem næsten et år for at kunne være klar til at imødekomme behovet i den sydøstlige del af IrmaByen, oplyser parkeringsselskabet i en pressemeddelelse.

De to parter har indgået aftale om etablering og drift af parkeringsarealer ved Rema 1000 samt en parkeringskælder med beboerparkering i IrmaByen i Rødovre.

LÆS OGSÅ: UDLEJNING AF 83 BOLIGER I RØDOVRE SKYDES I GANG

– Når vi bliver valgt til opgaven, understøtter det, at vi har samme klimaambitioner som Alfa Development. Vi indførte allerede i 2003 solcelledrevne betalingsautomater, så 98 procent af automaterne i dag drives med grøn strøm. Samtidig består 85 procent af vores bilpark af elbiler, ligesom vi forhandler ladestandere som et naturligt produkt i den grønne omstilling, som vores kunder efterspørger i stor stil blandt andetgrundet lovkrav, fortæller administrerende direktør Torben Holritz Juhl.

– Alfa Development søger altid at udvikle og vælge innovative og konkurrencedygtige løsninger i ejendomsbranchen, og derfor har vi valgt at anvende ParkZone og deres løsninger til driften af vores parkeringsarealer i Irmabyen, supplerer Property Manager Pernille Sofie Langøe fra Alfa Development.

Rema 1000 åbnede i marts, ligesom det nu også er muligt at besøge den lokale restaurant, bager, take-away og kommende frisør.