Velfac og Krone åbner vindueshus i Rødovre

Velfac og Krone netop har åbnet VinduesHuset, der byder på en ny vinduesudstilling, på Roskildevej i Rødovre.

På Roskildevej 398 i Rødovre er der åbnet en ny vinduesudstilling. Velfac og Krone, som begge er ejet af Dovista, har nemlig slået dørene op til VinduesHuset.

Det skriver vinduesproducenterne i en pressemeddelelse.

– Som tømrer kan du formentlig nikke genkendende til, at boligejeren giver udtryk for, at der er rigeligt at tage stilling til, når der skal vælges vinduer og døre. Hvis din kunde én gang for alle har brug for et godt overblik over de mange muligheder eller lidt inspiration, kan du foreslå dem at tage forbi VinduesHuset, siger Lasse Schytz, der er salgschef hos Velfac.

Boligejere har allerede masser af muligheder for at finde produktkataloger og andet materiale på nettet, når der skal vælges nye vinduer og døre.

– Men mange boligejere vil formentlig opleve, at det er mere håndgribeligt at se løsningerne med egne øjne og fornemme materialerne, lyder det fra Lasse Schytz.

Med to vinduesproducenter under samme tag i VinduesHuset, er der ifølge Lasse Schytz sikret et bredt udvalg af vinduer og døre.

– Måske har man en bolig, hvor det giver rigtig god mening med en kombination af vinduer med smalle rammer og stramme linjer fra Velfac og ekstra store skydedøre eller hjørnevinduer fra Krone i massivt træ, udtaler Lasse Schytz.

I uge 4 inviterer Velfac og Krone til åbent hus i den nye udstilling.