Administrerende direktør Jesper Boysen fra Power. Foto: PR.
Administrerende direktør Jesper Boysen fra Power. Foto: PR.

Power åbner en ny butik i butikscentret Rødovre Centrum. Det er resultatet af en netop indgået aftale. Der skal findes 50 lokale medarbejdere til butikken, som i alt kommer til at sprede sig over 1.700 kvadratmeter fordelt på butik og lager. Det skriver elektronik- og hvidevarekæden i en pressemeddelelse.

– Vi er ekstremt glade og stolte – og ja, faktisk beærede – over, at vi nu har fået mulighed for at slå dørene op til en fantastisk butik i Rødovre Centrum. Centret er jo intet mindre end en institution i dansk handelsliv – og har været det i over 50 år, siger Jesper Boysen, der er administrerende direktør i Power.

Det bliver Powers butik nummer 26, og Jesper Boysen forventer, at kæden kan være med til at give et løft det til i forvejen succesfulde butikscenter i Rødovre.

– Rødovre Centrum udgør jo selve bymidten i Rødovre Kommune og har helt enormt godt fat i de handlende, som strømmer til fra langt ud over kommunegrænsen. Samtidig ved vi fra vores butik i Rosengårdscentret i Odense, at når Power går ind i et center, så løftes omsætningen med 10-12 procent som helhed. Så det er win-win på et højere plan, forklarer Jesper Boysen.

LÆS OGSÅ: UDLEJNING AF 83 BOLIGER I RØDOVRE SKYDES I GANG

Rødovre Centrum er blevet kåret til Danmarks bedste shoppingcenter hele fire gange – senest i 2022 – og alle andre år har centret mindst ligget i top-tre. Ejer Jesper Andreasen ser den nye Power-butik som en naturlig forlængelse af centrets hidtidige succeser.

– Der er et støt stigende fokus på forbrugerelektronik, og vi har jo set, hvordan Power blandt andet med deres liveshopping og via sociale medier har virkelig godt fat i den kommende generation af forbrugere – forbrugere, som nu får en fysisk go-to-butik her hos os, siger ejer Jesper Andreasen.

Den holdning deles til fulde af direktøren for Rødovre Centrum, Jacob Martens Birkbøll.

– Power har en fantastisk tilgang til salg og marketing herunder på de sociale medier, og der er flere lighedstegn med vores egen marketingafdeling, der ofte tager modige beslutninger og prøver nye grænser af. Samarbejdet med Power kan ikke undgå at styrke vores tiltrækningskraft hos kunderne, og det ser jeg meget frem til, siger Jacob Martens Birkbøll.

LÆS OGSÅ: LAGKAGEHUSET OG DOMINO’S ER ÅBNET I RØDOVRE

Den endelige dato for åbningen af den nye Power-butik i Rødovre Centrum er endnu ikke fastlagt.

Power åbnede sin første butik i Danmark i 2015. Senere åbnede kæden butikker i Finland, e-handel i Sverige, og i 2017 kom Power til Norge. I dag nærmer kæden sig 200 butikker fordelt på fire lande.

Elektronikkæden ejes af Power International, som ejes af Awilhelmsen og Dolphin Invest ved Øivind Tidemandsen. Den norske koncern driver også Power i Norge, Finland og Sverige.