Spinderiparken i Slagelse solgt i trecifret millionhandel

Spinderiparken, der består af mere end 60 udlejede rækkehuse og lejligheder, er blevet solgt i en trecifret millionhandel.

Spinderiparken i Slagelse er blevet solgt for et trecifret millionbeløb. Sælger er ejendomsselskabet Atlantia, der i sin tid overtog grund og forladte industribygninger fra den tidligere skiltefabrik Sericol for at opføre det ambitiøse boligprojekt Spinderiparken. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Nordicals Sjælland, som har formidlet salget.

Jacob Vestergaard, direktør i ejendomsselskabet Atlantia, fortæller, at de stolte af at have skabt et fint og velfungerende ejendomskompleks.

– Projektet var dog ikke opført med salg for øje, men når tilbuddet er attraktivt nok, så skal man tænke sig om, siger Jacob Vestergaard.

Henrik Nikolajsen, partner hos Nordicals Sjælland fortæller, at Spinderiparken tiltræk opmærksomhed fra flere investorer, da den blev sat til salg:

– Når man har en attraktiv ejendom, tiltrækker den seriøse investorer, og dette salg bekræfter, at der fortsat er en aktiv og sund handel på ejendomsmarkedet, fortæller Henrik Nikolajsen.

Spinderiparken består af mere end 60 udlejede rækkehuse og lejligheder i etagebyggeri. Ejendommen ligger i centrum af Slagelse, og målgruppen for boligerne en bred skare af beboere, unge som ældre.

Grunden på Løvegade 67 har tidligere huset skiltefabrikken Sericol. Da den lukkede, forfaldt de gamle industribygninger Grunden blev senere overtaget af ejendomsselskabet Atlantia og klargjort til et nyt boligprojekt.