Håndværkere får snart mulighed for at hente byggematerialer og værktøj døgnet rundt i Aalborg og omegn. Fra mandag den 27. marts udvider Stark Aalborg åbningstiden fra klokken 6-17 på hverdage til at være døgnåben hele ugen. Forretningen lukker simpelthen aldrig og vil da også meget passende få det nye tilnavn 24-7. Ved at holde åbent døgnet rundt vil Stark gøre det lettere for håndværkerne at bygge og overholde deadlines på deres byggeprojekter, skriver byggemarkedskæden for professionelle i en pressemeddelelse.

– Det handler om at øge tilgængeligheden og servicen for vores kunder. Noget af det vigtigste for vores professionelle håndværkerkunder er at holde gang i deres byggeprojekter. Ved at holde åbent 24-7 kan vi sørge for, at håndværkerne aldrig behøver at gå i stå, fordi de f.eks. mangler værktøj eller byggematerialer. Vi står klar til at hjælpe døgnet rundt – bogstaveligt talt, siger trælastdirektør i Stark Aalborg Jakob Glintborg.

– Vi ved fra vores 24-7 forretning i København, at mange håndværkere er begejstrede for muligheden for at handle døgnet rundt. Det giver noget fleksibilitet, hvis man for eksempel skal overholde tidsfrister, mangler nogle afgørende byggematerialer på skæve tidspunkter eller bare gerne vil i gang før myldretidstrafikken, siger Jakob Glintborg.

Selvom langt de fleste håndværkere arbejder i dagtimerne, ser Jakob Glintborg masser af muligheder og fordele for kunderne ved at holde forretningen åben 24-7.

– Vores mål er at være håndværkernes foretrukne byggepartner, og det gør vi bl.a. ved at stå til rådighed døgnet rundt. Byggeriet er en dynamisk branche, og vi ved fra Starks 24-7 forretning i København, at når først muligheden er der, benytter flere og flere kunder sig af den. De sætter faktisk stor pris på fleksibiliteten både i deres daglige arbejde og ved akut opståede behov som for eksempel vand- og stormskader, forklarer Jakob Glintborg.