Susanne Bier sætter sit hus i Hellerup til salg for 27 millioner kroner.
Susanne Bier sætter sit hus i Hellerup til salg for 27 millioner kroner.

I mere end to årtier har den Oscarvindende filminstruktør Susanne Bier haft adresse i den københavnske forstad Hellerup. Men den tid kan meget vel være forbi, i hvert fald har Hævnen-instruktøren i dag sat sin store villa i det eksklusive boligområde til salg.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Bier købte huset tilbage i år 2000 –  året efter hun lavede den måske mest elskede danske romantiske komedie; Den Eneste Ene. Dengang gav hun for 3,5 millioner kroner for at få nøglerne til det mere end 100 år gamle hus, der ligger på en sidegade til Strandvejen.

I dag er det 239 kvadratmeter store hus – som ifølge salgsmaterialet er smukt og atmosfærefyldt – til salg for 27 millioner kroner.

For den pris får du blandet andet et stort spisekøkken med adgang til en solterrasse, en blomstrende have og i alt fem værelser, hvor herskabelige detaljer som høje paneler og stuk går igen.

Ejendommen er sat til salg hos Estate.

“Ejendommen fremstår i god stand med pudsede facader, kontrastfyldt vinduesudsmykning og sort manzard-tag”, skriver mægleren i salgsopstillingen.

Villaen er bygget i 1904 og fordeler sine 239 kvadratmeter på otte værelser. Villaen har yderligere 115 kvadratmeter kælder. Den ligger på en 740 kvadratmeter stor grund på Ehlersvej 30 i Hellerup.

Dyr, dyrere, Hellerup

Hvis man skal købe hus i Hellerup, skal man have en mere end almindeligt velpolstret pengepung.

Ifølge Boliga.dks udbudstal er det nemlig det næstdyreste postnummer i hele landet – kun overgået af Charlottenlund – når det gælder huspriser: I øjeblikket skal du i gennemsnit betale 74.745 kroner for en enkelt kvadratmeter villa i det dyre område, hvilket svarer til 11,2 millioner kroner for et gennemsnitligt hus på eksempelvis 150 kvadratmeter.

Der skal dog noget mere til, hvis det er Biers hus, du vil have fingre i. Her resulterer prisskiltet på 27 millioner kroner nemlig i en kvadratmeterpris på næsten 113.000 kroner.

Susanne Bier har vundet flere store priser – deriblandt en Oscar og en Golden Globe for Hævnen. Derudover har Bier blandt andet også siddet i instruktørstolen til filmene Brødre, Den Skaldede Frisør og Netflix- succesen Bird Box.

Se Susanne Biers millionvilla her.