Tømrer vender tilbage som byggeleder hos Skou Gruppen

Kasper Kongshammer er tiltrådt som byggeleder hos Skou Gruppen. Han har tidligere arbejdet som tømrer hos hos entreprenøren, inden han fik sin uddannelse som bygningskonstruktør.

Kasper Kongshammer er 29 år og uddannet bygningskonstruktør fra KEA Københavns Erhvervsakademi i 2021. Senest har han arbejdet som byggeleder hos AK Service & Vedligehold. Før det var han tømrer hos Larsen & Bülow Byg og en kort overgang også hos Skou Gruppen.

Nu vender han tilbage til den nordsjællandske entreprenørvirksomhed, fremgår det af en pressemeddelelse.

– Jeg kendte jo lidt til Skou Gruppen i forvejen og blev fristet af jobbet og de store projekter, som firmaet løser, udtaler Kasper Kongshammer, der efter sin tiltræden er kommet på en omfattende renovering af den almene boligforening Grønnehaven i Taastrup.

Her er Skou Gruppen lige gået i gang med en gennemgribende renovering, miljøsanering og modernisering af nedslidte men velbeliggende boliger for Taastrup almennyttige Boligselskab v/DAB.

Kasper Kongshammer bor lige nu i Vanløse med sin kæreste og parrets tilsammen tre drenge på fem, seks og seks år. Familien flytter dog snart til Stenløse, hvor de har købt et hus, som Kasper har renoveret fra kælder til kvist.