ECE Work & Live har købt en kontorejendom på Gammel Kongevej på Frederiksberg af Angelo Gordon med henblik på at omdanne ejendommen til et hotel.

Det skriver det tyske selskab i en pressemeddelelse.

I alt vil ECE investere omkring 485 millioner kroner i projektet, hvor den eksisterende bygning efter planen skal udvides, så der kan etableres et “moderne designhotel” med cirka 210 værelser fordelt på cirka 7.600 kvadratmeter.

– Med dette planlagte hotelprojekt i København forfølger vi med præcision vores langsigtede hoteludviklingsstrategi, som fokuserer på attraktive beliggenheder i dynamiske europæiske byer og i stigende grad omdannelse af eksisterende bygninger, udtaler Torsten Kuttig, Director Hotel Development hos ECE.

Hoteloperatøren er endnu ikke fastlagt, men forhandlinger med kendte hoteloperatører er allerede langt fremme, oplyser ECE.

Læs også: Udvikler bag projekt med 64 boliger på Frederiksberg

Samtidig er selskabet i gang med at udarbejde en udviklingsplan, og de nødvendige drøftelser med Frederiksberg Kommune er ligeledes i gang.

Byggeriet skal efter planen påbegyndes og planlægges i anden halvdel af 2025, så hotellet kan stå færdigt i begyndelsen af 2027.

I forbindelse med opkøbet har ECE allieret sig med den danske afdeling af konsulenten Robert C. Spies og advokatfirmaet Kromann Reumert samt bygherre Oskar Jensen Development, der også vil være involveret i udviklingsprocessen som serviceudvikler.

Aktuelt er ECE ved at realisere et lignende omdannelsesprojekt i Rom, hvor en kontorejendom omdannes til hotel.