Basic & More åbner ny butik i Frederiksberg Centret

Basic & More fortsætter ekspansionen og åbner nu en ny butik i Frederiksberg Centret. Kæden sælger isenkram og boliginteriør.

Den 10. maj åbner Basic & More en ny butik i Frederiksberg Centret.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra kæden, der blandt andet sælger boliginteriør og isenkram fra rest- og overskudslagre.

– Vi er meget forventningsfulde omkring åbningen af vores nye butik og ser frem til at tage del i Frederiksbergs summende handelsliv. Vi håber og tror, at en masse fra lokalområdet deler vores værdier og har lyst til at støtte op om vores koncept, siger Søren Bryske Larsen, administrerende direktør i Basic & More.

Basic & More i Frederiksberg Centret har livsstilsprodukter som blandt andet isenkram, boliginteriør, accessories, smykker, mad og delikatesser.

Butikken fører desuden et fast produktudbud fra eget brand, mens hovedparten af varerne kommer fra danske og internationale brands.

Basic & More’s nye butik vil fremover følge Frederiksberg Centrets åbningstider, mandag til fredag fra klokken 10 til 19 og lørdag til søndag fra klokken 10 til 17.

I foråret 2023 indgik Basic & More en aftale med Danske Shoppingcentre om at åbne 13 nye butikker i selskabets butikscentre over et par år.