Stor kontor- og undervisningsejendom på Frederiksberg er sat til salg

Den 7.174 kvadratmeter store ejendom, der huser Københavns Professionshøjskole på Kronprinsesse Sofies Vej på Frederiksberg, er sat til salg.

Nordicals København har fået til opgave at stå for salget af kontor- og undervisningsejendommen Kronprinsesse Sofies Vej 35A på Frederiksberg. Den tidligere konfektionsfabrik fungerer som uddannelsesinstitution for Københavns Professionshøjskole.

Det skriver erhvervsmæglerfirmaet i en pressemeddelelse.

Ejendommen har et samlet bygningsareal er 7.174 kvadratmeter fordelt på fire etager samt kælder, hvoraf kælderarealet udgør 1.227 kvadratmeter og tagetagearealet 26 kvadratmeter. Grundarealet er på 3.152 kvadratmeter.

Ejendomens syv bygningskroppe er opført i henholdsvis 1898, 1918, 1934, 1947 og 1951, mens hovedbygningen har gennemgået til- og ombygning i 2021.

Det er Københavns Professionshøjskole S/I, der udbyder den kontor- og undervisningsejendommen i et offentligt udbud med deadline for bud den 15. august 2024 klokken 12. Ejendommen udbydes uden pris, og der lægges op til overtagelse per 1. marts 2025.

Københavns Professionshøjskole fraflytter løbende ejendommen i takt med, at eksaminer og andet forfaldende er afviklet, og ejendommen vil derfor stå tom ved overtagelse for kommende en køber.

– Det betyder, at der foreligger spændende udviklingsmuligheder fra dag ét med mulighed for en signifikant upside, udtaler associeret partner og erhvervsmægler Phillip Adler fra Nordicals København.

– Det er tilmed unikt, at der er mulighed for at overtage så mange kvadratmeter så centralt på Frederiksberg, som der er tale om i dette tilfælde. Herudover giver de forholdsvis få bærende vægge i den eksisterende kontor- og undervisningsejendom mulighed for stor fleksibilitet i forbindelse med indretning af ejendommen, fremhæver Phillip Adler fra Nordicals København.

Der afholdes åbent hus på ejendommen den 30. maj 2024 kl. 15.00 samt den 6. juni 2024 klokken 15.

Tilbudsgiver er bundet af sit bud, indtil accept/forkastning foreligger, oplyser Nordicals København.