Thomas Jaap, kommunaldirektør i Fredericia Kommune. Foto: PR.
Thomas Jaap, kommunaldirektør i Fredericia Kommune. Foto: PR.

Thomas Jaap skifter Varde Kommune ud med Fredericia Kommune, hvor han den 1. august tiltræder som kommunaldirektør.

– Jeg er glad for det samarbejde, Thomas Jaap har haft med mig og resten af organisationen, og jeg ønsker ham alt det bedste i sin nye stilling som kommunaldirektør. Samtidig glæder jeg mig over, hvordan skiftet viser, at Varde Kommune er et godt springbræt til spændende jobs i andre kommuner, udtaler Mogens Pedersen, kommunaldirektør i Varde Kommune, i en pressemeddelelse.

Thomas Jaap har tilbragt over syv år i direktørstolen i Varde Kommune, og tager dermed 15 års erfaring fra ledende stillinger i henholdsvis Varde, Sønderborg og Odense Kommune med sig til Fredericia.

– Mit skifte fra Varde til Fredericia er et tilvalg og ikke et fravalg. Jeg har haft mange gode år i Varde Kommune, og har haft et rigtigt godt samarbejde med Byrådet og hele organisationen. Derfor vil jeg også med glæde se tilbage på de mange spændende projekter, vi er lykkedes med som for eksempel Tirpitz og Flugt, udtaler Thomas Jaap, direktør for Plan, Kultur og Teknik i Varde Kommune.