Denne villa på Slotsalleen 11A i Klampenborg er netop sat til salg for 65 millioner. Foto: Mai Mouselle, Anna Reventlow Ejendomsformidling.
Denne villa på Slotsalleen 11A i Klampenborg er netop sat til salg for 65 millioner. Foto: Mai Mouselle, Anna Reventlow Ejendomsformidling.

Landets dyreste hus inde midt i København koster svimlende 100 millioner kroner, og nu er en stor palævilla på en 1.380 kvadratmeter stor grund på Slotsalleen 11A i Klampenborg sat til salg for intet mindre end 65 millioner kroner.

Et massivt prisskilt, der sikrer ejendommen en tredjeplads over landets dyreste villaer på markedet. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Villaen er bygget i 1901 og fordeler sine 346 kvadratmeter på syv værelser. Villaen har yderligere 187 kvadratmeter kælder.

Den har for nylig gennemgået en gennemgribende modernisering, som har efterladt en ”blændende perle af ekstraordinær elegance”, som ejendomsmægler Anna Reventlow beskriver det i salgsmaterialet.

“Hver eneste centimeter er smagfuldt restaureret til perfektion, og med en fingerspidsfornemmelse for kontrasten mellem skandinavisk stilrenhed og sydeuropæisk ekstravagance. Skræddersyet til mindste detalje”, skriver mægleren i salgsopstillingen.

Udover syv værelser får du også en frodig have, et automatisk jerngitter, der åbner til en brostensbelagte indkørsel og blot 100 meter fra Øresund.

Mange nye dyre huse på markedet

Selvom det generelle boligmarked har taget en drejning og sat tempoet gevaldigt ned i 2022 efter to overstyrede coronaår med vilde prisstigninger og tusindvis af handler, så lider liebhavermarkedet tilsyneladende ingen kvaler.

I hvert fald er over halvdelen af de ti dyreste huse på det offentlige boligmarked lige nu kommet til salg i år. Syv af de kostbare boliger på top-ti har nemlig ikke været til salg i længere tid end maksimalt fire måneder. Det viser Boliga.dks udbudshistorik.

Tiendepladsen og de ”billigste” bud på listen indtages af to huse i Holte og Kongens Lyngby, der begge koster 42 millioner kroner:

Det ene er en 428 kvadratmeter stor luksusvilla fra 60erne, der har været igennem en gennemgribende restaurering. Det andet er et 246 kvadratmeter stort nybyggeri fra 2021, der ligger ned til Lyngby Sø.

Se den vilde palævilla i Klampenborg her.