Bjarke Windeløv Graae, administrerende direktør i AG Gruppen. Foto: PR.
Bjarke Windeløv Graae, administrerende direktør i AG Gruppen. Foto: PR.

Bjarke Windeløv Graae, som gennem en årrække har været vicedirektør og medejer i AG Gruppen bliver ny administrerende direktør, oplyser den fynske ejendomsudviklerkoncern i en pressemeddelelse.

Robin Feddern, AG Gruppens hidtidige administrerende direktør, overtager posten som bestyrelsesformand for koncernen. Posten som bestyrelsesformand har hidtil været besat af Boris Nørgaard Kjeldsen, som fortsætter i bestyrelsen. Udover de to ejere og Boris Nørgaard Kjeldsen, består denne af Berit Didriksen og Maj Uggerhøj.

Samtidigt ansættes Morten Møller Iversen som ny vicedirektør for koncernen. Han kommer fra en stilling som markedsdirektør i Rambøll Management Consulting og har tidligere været administrerende direktør i Odense kommunes By- og Kulturforvaltning.

LÆS OGSÅ: NY PROFIL TIL AG GRUPPENS BESTYRELSE

LÆS OGSÅ: AG GRUPPEN MED STORT OVERSKUD I 2022

– Ændringerne foretages, for i god tid at ruste AG Gruppen til fremtiden, udtaler Robin Feddern.

– Bjarke og jeg har gennem årene haft et godt og tillidsfuldt samarbejde og tiden er nu til, at Bjarke tager næste skridt og bliver administrerende direktør. Min fremtid som bestyrelsesformand, vil gøre det muligt for mig, at træde lidt tilbage fra den daglige drift, men stadig være involveret i koncernens fremtidige udvikling. Jeg vil særligt fokusere på forretningsudvikling og relationer, men også løse ad-hoc opgaver på udviklingssager, eller hvor der måtte være behov.

Med ændringerne består virksomhedens daglige ledelse herefter, udover Bjarke Windeløv Graae og Morten Møller Iversen, af økonomidirektør Benjamin Raaby Olesen, teknisk direktør Hans Jørgen Nielsen, samt direktør for Public Affairs Tony Christrup.