Maj Uggerhøj, partner i Basico CFO-services og medlem af bestyrelsen i AG Gruppen. Foto: PR.
Maj Uggerhøj, partner i Basico CFO-services og medlem af bestyrelsen i AG Gruppen. Foto: PR.

I marts måned sagde AG Gruppen farvel til sit mangeårige bestyrelsesmedlem og den tidligere formand Lars Holst. Pladsen i bestyrelsen overtages nu af det nye bestyrelsesmedlem Maj Uggerhøj, der partner i Basico CFO-services. Det skriver den fynske ejendomsudvikler i en pressemeddelelse.

Af meddelesen fremgår det, at AG Gruppen aktuelt har stor fokus på bæredygtighed i forbindelse med EU’s kommende CSRD-Direktiv omkring ESG-arbejdet.

Maj Uggerhøj betegne som “en skarp tilføjelse” til den eksisterende bestyrelse, der består af formand Boris Nørgaard Kjeldsen (tidligere administrerende direktør i Dades), Berit Didriksen (administrerende direktør i Epinion) og AG Gruppens to ejere Robin Feddern og Bjarke W. Graae.

– Kravene til bestyrelsesarbejdet stiger og det gør det også for AG Gruppen. Derfor var det indlysende for os at sikre, at bestyrelsen er sammensat af en bred vifte af kompetencer, der i samspil kan sikre og udvide AG Gruppens nuværende position i markedet, udtaler Boris Nørgaard Kjeldsen.

– Jeg er overbevist om, at Maj bliver en stærk ressource i vores fremtidige bestyrelsesarbejde og for AG Gruppens fortsatte succesfulde arbejde, og jeg ser meget frem til at drage fordel af hendes erfaring i forbindelse med strategiarbejdet, ESG og det finansielle perspektiv.

Maj Uggerhøj har blandt andet en fortid som afdelingschef i ATP og konsulent ved Deloitte Consulting. Hun er uddannet MSc in Business Economics. Ifølge pressemeddelelsen lægger hun især vægt på “ordentlighed”.

– Det er hele kerneværdien i virksomheden, og den værdi AG Gruppen er grundlagt på. Ordentlighed overfor vores interessenter, men også overfor vores omgivelser. Vi var blandt de første, der arbejdede med certificeret byggeri, og vi har taget bæredygtighedsagendaen til os, udtaler Maj Uggerhøj.

– Det er her min erfaring virkelig kommer i spil: Hvordan vi får gjort ESG- og forretningsstrategien operationel og hvordan vi får forstærket broen mellem bestyrelsen og det finansielle maskinrum; det arbejde glæder jeg mig til at være en del af.

AG Gruppen kom ud af 2022 med et stort overskud. Ejendomsudvikleren har hovedkontor i Odense samt afdelinger i Aarhus og København.