AKF køber Comwell Køge Strand Hotel

AKF overtager en hotelejendom med 127 værelser samt mødelokaler og konferencefaciliteter. Comwell skal fortsat stå for driften af hotellet.

AKF har købt hotelejendommen Comwell Køge Strand af Aage V. Jensens Fonde. Det skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Hotellet ved stranden lige ud til Køge Bugt har 127 værelser fordelt på fem kategorier samt 24 mødelokaler og en konferencesal med plads til 555 gæster.

Desuden har hotellet restaurant, bar og fitnesslokaler.

– Vi er begejstrede for at have fået muligheden for at erhverve Comwell Køge Strand, der er en både attraktiv og velplaceret hotelejendom, udtaler Ino Dimsits, adminstrerende direktør i AKF.

AKF oplyser, at koncernen nu ser frem til at arbejde tæt sammen med Comwell Hotels, og hotelkoncernen ser ligeledes frem til samarbejdet.

– Det er nu 10 år siden, vi overtog driften af det tidligere Hotel Hvide Hus i Køge. Vi har i årene haft et nært og godt samarbejde med Aage V. Jensens Fonde, og vi ser frem til at udvikle hotelforretningen i Køge yderligere, nu med AKF som ejer af ejendommen, udtaler koncernchef Peter Schelde fra Comwell.

Ejendomshandlen er formidlet af Colliers. Aage V. Jensens Fonde blev i øvrigt rådgivet af Donatzky Advokater, Grant Thornton og KHR, mens Accura og Norconsult var rådgivere for AKF. Comwell var repræsenteret af NT Advokater.