Color Hotel Skagen udvider med ny værelsesfløj

Color Hotel Skagen udvider med yderligere 32 værelser. Byens største hotel vil med HP Byg som entreprenør bygge en helt ny værelsesfløj.

Rikke Gandrup, administrerende direktør, Color Hotel Skagen. Foto: PR.
Rikke Gandrup, administrerende direktør, Color Hotel Skagen. Foto: PR.

For et tocifret millionbeløb vil Color Hotel Skagen bygge en helt ny værelsesfløj, som skal føje yderligere 32 værelser til hotellet. Det oplyser hotellet i en pressemeddelelse.

– Vi er meget begejstrede for det kommende byggeri, som er vores største investering i mere end tyve år. Vi opfører en ny værelsesfløj, der forener byens karakter og vores unikke placering midt i Skagens storslåede natur og hedelandskab, udtaler Rikke Gandrup, administrerende direktør, Color Hotel Skagen.

Med udvidelsen når Color Hotel Skagen op på 157 hotelværelser, hvilket gør hotellet til det største i Skagen.

Entreprenøren HP Byg skal stå for byggeriet af den nye værelsesfløj. Byggeriet går i gang i september 2024, og projektet forventes færdigbygget i juni 2025.

– Vi er stolte over at Color Hotel Skagen har valgt os i HP Byg til at være med til at realisere sådan et ambitiøst og spændende projekt med en helt særlig beliggenhed, fortæller Ronni Behrendt Christensen, som er afdelingschef i HP Byg.

Color Hotel Skagen udvider med ny værelsesfløj. Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur.
Color Hotel Skagen udvider med ny værelsesfløj. Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur.

Selvom det kommende byggeprojekt er det største i Color Hotel Skagens historie, er det langt fra første gang, at hotellet kaster sig ud i byggeprojekter.

Gennem de seneste år har Color Hotel Skagen investeret 17 millioner kroner i opgraderinger af sine ferielejligheder, suiter, restaurant og konferencelokaler samt hotellets køkken.

– Som firestjernet hotel er vi vant til løbende at forny hotellet, og vi har et personale, der er superdygtige til at finde løsninger uden at det er til gene for gæster og naboer. Vi ved samtidig, at det giver anledning til spørgsmål hos vores naboer, når vi igangsætter et projekt som dette. Derfor inviterer vi naboer til et nabomøde, når vi nærmer os opstart af projektet, siger Rikke Gandrup

Color Hotel Skagen blev købt af det norske rederi Color Line i 1996, og fejrede 50 års jubilæum i 2018.