Fortsat mange tomme lejligheder i nybyggeri i Frederikshavn

I alt 32 lejligheder stod i foråret 2023 klar til indflytning på Værkergrunden i Frederikshavn, men 21 lejligheder er endnu ikke afsat.

Entreprenørvirksomheden Trigon står bag de to blokke på hver især otte etager, der er blevet bygget på Værkergrunden i Frederikshavn.

Lejlighederne i de to højhuse stod klar til indflytning i foråret 2023.

Priserne på lejlighederne spænder fra 3,5 til 5,5 millioner kroner, og kvadratmeterpriserne er på mellem 26.000 kroner og 41.000 kroner.

Det er noget højere end den gennemsnitlig kvadratmeterpris i Frederikshavn, som i januar 2024 lå på 17.000 kroner, skriver Nordjyske.

Ifølge avisen kniber det med at få lejlighederne solgt. Således står 21 lejligheder ud af i alt 32 lejligheder tomme, mens tre af de 21 tomme lejligheder er reserveret.

Læs også: Så meget voksede de danske kommuner i 2023

Karl Erik Slynge, koncerndirektør hos Trigon, er dog ikke bekymret. Han påpeger over for Nordjyske, at det tager noget længere tid at få afsat lejligheder i denne prisklasse i Frederikshavn, end det eksempelvis ville tage i Aalborg.

– Da jeg lavede Lille Skagen med 85 boliger, hørte jeg, at man aldrig kunne sælge 85 nye huse i Skagen. Det tog syv år, og så var de væk, siger Karl Erik Slynge til Nordjyske.

Foruden boliger rummer projektet, der er udformet af LBB3 Arkitektur + Rumdesign og Arkitema, en biograf med fire sale og en parkeringskælder.