Skiold vil sælge lager- og produktionsejendom i Sæby for 65 millioner. Foto: Nordicals Vendsyssel.
Skiold vil sælge lager- og produktionsejendom i Sæby for 65 millioner. Foto: Nordicals Vendsyssel.

Som led i flytning af produktion til udlandet ønsker agrokæmpen Skiold at afhænde en knap 19.000 kvadratmeter stor erhvervsejendom med attraktiv placering nær motorvej E45.

Salgsopgaven er landet hos Nordicals Vendsyssel, som allerede har fået flere henvendelser på ejendommen, der udbudt til salg for 65 millioner kroner.

Det skriver erhvervsmæglerfirmaet i en pressemeddelelse.

Hos Nordicals Vendsyssel lægger partner og erhvervsmægler Simon Wiehl bestemt ikke skjul på, at erhvervsmæglerforretningen denne gang har fået en ekstra interessant sag – og at der arbejdes målrettet på at løse opgaven.

– Det hører absolut til sjældenhederne i Vendsyssel med en salgsopgave i denne størrelse, udtaler Simon Wiehl.

Læs også: Politikere nedstemmer boligprojekt på Strandby Havnefront for tredje gang

Konkret har Nordicals Vendsyssel fået til opgave at sælge en markant lager- og produktionsejendom med tilhørende administrationsbygning beliggende på Kjeldgaardsvej 3 i et godt etableret erhvervsområde i Sæby.

Lager- og produktionsejendommen ligger på en 56.610 kvadratmeter stor grund og består af et 18.950 kvadratmeter stort erhvervsareal fordelt på 16.730 kvadratmeter højloftet produktion og lager samt 2.210 kvadratmeter administration, kantine og velfærd.

– Ejendommen fremtræder særdeles velholdt og fremstår fuldt ud opdateret til nutidens krav til en moderne produktionsvirksomhed, forklarer Simon Wiehl.

Partneren i Nordicals Vendsyssel fremhæver derudover ejendommens attraktive beliggenhed cirka tre kilometer fra motorvejsnetværket E45 og 15 kilometer fra færgelejet i Frederikshavn som en strategisk fordel, fordi placeringen blandt andet åbner op for en lang række muligheder inden for offshore-sektoren på grund af den gode infrastruktur.

Læs også: Hotel og campingplads ved Skagen er til salg

– Vi har allerede fået flere henvendelser på ejendommen, som har gode anvendelsesmuligheder og dermed potentielt er interessant for flere købere på tværs af den samlede industrisektor, påpeger Simon Wiehl.

Sælger som led i strategisk skift

Det er den danske agrokæmpe Skiold, der ønsker at afhænde den knap 19.000 kvadratmeter store lager- og produktionsejendom. Det sker som led i flytning af produktion til udlandet i forbindelse med et strategisk skift i virksomheden.

Læs også: Produktionslokaler bliver revet væk i Nordjylland

– Vi har været superglade for ejendommen på Kjeldgaardsvej, da den med sin indretning og nærhed til motorvejsnettet har dannet en god basis for virksomheden i mange år. Mange af vores dygtige medarbejdere kommer fra lokalområdet, og de øvrige har nydt godt af den gode infrastruktur til Sæby, siger Rasmus Sandorff Jacobsen, CFO i Skiold.

– I forbindelse med et strategiske skift i virksomheden er det blevet besluttet at konsolidere en stor del af virksomhedens globale produktion på vores eksisterende fabrik i Polen. Vi har derfor ikke længere brug for en bygning af denne størrelse i Sæby, og vi vil derfor gerne flytte i mindre lokaler uden produktion og lager. Det er planen, at vores hovedsæde også fremadrettet skal ligge i Sæby med fokus på salg, udvikling og administration, forklarer Rasmus Sandorff Jacobsen.