Stordalen overtager badehotel i Frederikshavn

Norske Petter A. Stordalen overtager gennem Strawberry driften af badehotellet The Reef i Frederikshavn fra Scandic. Hotellet er ejet af Stena Line.

Gennem hotelkonglomerat Strawberry overtager den norske milliardær Petter A. Stordalen driften af badehotellet The Reef i Frederikshavn.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra rederiet Stena Line, som ejer hotellet, der i mange år har haft Scandic som forpagter.

– Strawberry har solid erfaring med at udvikle destinationshoteller, og det bliver meget spændende at indgå i et partnerskab med dem og udvikle The Reef til en endnu bedre destination for vores gæster, udtaler Christina Bromander, Trade Director for Business Region Denmark hos Stena Line.

Hotelkæden Strawberry er en af de største i Norden med 234 hoteller og 20.000 ansatte. I de senere år er virksomheden vokset i Danmark, primært i hovedstadsområdet.

Badehotellet The Reef i Frederikshavn. Foto: PR.
Badehotellet The Reef i Frederikshavn. Foto: PR.

Ifølge Daniel Stenbäck, udviklingschef hos Strawberry, ligger overtagelsen af driften af The Reef godt i tråd med, hvordan virksomheden ønsker at fortsætte med at udvikle sig.

– For Strawberry er The Reef en fantastisk tilføjelse til porteføljen af destinationshoteller, og det er særligt spændende for os med et nyt dansk hotel. Kombinationen af stærke ejere med engagement og ambitioner for fremtiden gør dette til et attraktivt og spændende partnerskab for Strawberry. The Reef er et populært hotelprodukt for rejsende og børnefamilier, og vi ser frem til at udvikle hotellet sammen med ejerne og medarbejderne, udtaler Daniel Stenbäck, udviklingschef hos Strawberry.

Den nye aftale betyder, at Stena Lines samarbejde med Scandic ophører.