Domino’s åbner i Kolding

Om ti dage åbner et nyt pizzeria på Agstrupvej 2 i Kolding. Verdens største pizzakæde, Domino’s slår dørene op for koldingenserne mandag den 27. juni.

Verdens største pizzakæde har set lyset i Kolding. Den 27. juni åbner Domino’s i byen, fremgår det af en pressemeddelelse.

Franchisetageren bag Domino’s i Danmark, DPE, overtog pizzakæden i 2019 og har sidenhen strømlinet de interne processer og implementeret et forskellige initiativer, såsom håndlavet dej, en plantebaseret menu og levering på klimavenlige elcykler.

Samtidig er bestillingsprocessen blevet effektiviseret, så Domino’s online kunder kan forvente kort leveringstid fra bestilling til modtagelse på hjemmeadressen.

– Der er ingen tvivl om, at pizza er en alvorlig sag her i Kolding. Folk har deres favoritsteder, som de besøger til frokost, og om aftenen med vennerne, og det skal de også have lov til. Alt, hvad vi ønsker, er, at de giver Domino’s et forsøg, så de forhåbentlig kan få øjnene op for den gode smag, som vi har udviklet i Danmark siden 2019, siger Mila Hvilshøj, Domino’s marketingansvarlige.

Det nye pizzeria på Agstrupvej 2 vil have åbent mellem klokken 11-23 hver dag og bringe varme pizzaer ud i samme tidsrum.

Med 26 butikker i Danmark, er Domino’s Danmark markedsleder inden for pizza-takeaway og en af ​​de ti største fastfoodkæder i landet.

Domino’s Pizza Enterprises Ltd er verdens største franchisetager af det succesrige amerikanske mærke Domino’s Pizza og har eksklusive rettigheder til brandet og restauranterne på følgende markeder: Australien, New Zealand, Frankrig, Holland, Belgien, Luxembourg, Japan, Danmark, Taiwan og Tyskland. Domino’s Pizza Enterprises Ltd driver omkring 3.000 butikker med over 88.000 ansatte.