Flere lokale erhvervsfolk smider millioner i nyt stadion i Kolding

Flere investorer skyder nu millioner i udviklingen af Kolding Stadion, som fuldt udbygget vil få plads til 10.000 tilskuere.

Selskabet bag udviklingen af Kolding Stadion blev i marts 2024 udvidet fra fem til 20 ejere, og der er tilsyneladende stor opbakning fra erhvervslivet til de lokale fodboldhelte.

Ifølge JyskeVestkysten har yderligere fire erhvervsfolk meldt sig på banen med samlet 5 millioner kroner.

De nye investorer er Jan Dalsgaard, ægteparret Jørgen Rask Thomsen og Susan Dalsgaard Thomsen samt Anders Eriksen, Jens Arnhoff Eriksen og Søren Thorup Eriksen.

Dertil kommer Knud Majgaard Jensen, der er stifter og ejer af Autocentralen, som desuden forlænger sit sponsorat af fodboldklubben, og stadions officielle navn vil dermed fortsat og indtil udgangen af 2025 være Autocentralen Park.

– Det giver en større sikkerhed og en god mavefornemmelse, at der kommer flere investorer til, for det er et stort projekt, vi har gang i, og jo flere skuldre, der er til at bære, jo bedre – for eksempel i tilfælde at at tingene skulle blive dyrere, siger Claus Holm-Søberg, formand for Kolding IF Fodbold og anpartsselskabet Kolding Stadion Tribune, til JydskeVestkysten.

Udviklingen af stadion i Kolding er opdelt i etaper. Fuldt udviklet skal stadion have plads til 10.000 tilskuere. Jorton er hovedentreprenør på projektet.