EDC Erhverv Poul Erik Bech skal finde lejer til lagerejendom på Vestegnen

EDC Erhverv Poul Erik Bech har fået til opgave et finde en lejer til en 7.370 kvadratmeter stor lagerlejemål ligger i Hersted Industripark i Glostrup.

Farverland 6 i Glostrup er netop blevet tilgængeligt til leje. Det 7.370 kvadratmeter store lagerlejemål ligger i Hersted Industripark, og hvor den kommende letbane på Vestegnen får et stop.

EDC Erhverv Poul Erik Bech, og erhvervsmægleren forventer, at det blot er et spørgsmål om tid før en ny lejer er på plads med det nuværende marked med stor efterspørgsel på lager-, industri- og produktionsejendomme.

– Vi er meget glade for at have fået opgaven og ser frem til forhåbentlig at kunne levere en god og hurtig udlejning til den helt rigtige lejer. Ejendommen har en god størrelse og loftshøjde, stærke faciliteter og ligger i et eftertragtet område, så den vil være meget attraktiv for mange forskellige virksomheder. Kombineret med ejendommens potentielt mange anvendelsesmuligheder og markedet for lager-, industri- og produktionsejendomme, er vi sikre på, at der på Farverland 6 vil være en stor efterspørgsel, udtaler Thomas Rudlang, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Herlev, i en pressemeddelelse.

Lagerejendommen indeholder blandt andet 520 kvadratmeter kontor, 428 kvadratmeter mandskabsrum med køkken og omklædning, og så er der seks porte i terrænniveau og fem ramper.

– Det er bestemt ikke hver dag, man ser en lagerejendom af denne størrelse og med så høj loftshøjde – og da slet ikke i Storkøbenhavn. Så Farverland 6 er en rigtig god mulighed for mange typer virksomheder. Dertil er der gode kontor- og mandskabsfaciliteter og mulighed for at udvide arealet med 1.500 kvadratmeter kælder, der kan tillejes ved behov, fortæller Thomas Rudlang.

LÆS OGSÅ: BUTIKSCENTER UDVIDES MED 187 BOLIGER

DC Erhverv Poul Erik Bech skal finde lejer til lagerejendommen på Farverland 6 i Glostrup. Foto: PR.
DC Erhverv Poul Erik Bech skal finde lejer til lagerejendommen på Farverland 6 i Glostrup. Foto: PR.

Han påpeger, at lejemålet er beliggende i et veletableret erhvervsområde tæt på hovedinfrastruktur, såvel som indfaldsveje til København og med kort afstand til Motorring 3.

Dertil er beliggenheden ved Albertslund Kommune også en markant faktor, lyder det fra erhvervsmægleren.

– Det er en driftig kommune, der gør meget for erhvervslivet, og som ser ind i en befolkningstilvækst, der er værd at føle på. Flere spændende boligprojekter skyder også op i kommunen, hvor især Coop Byen med sine 1.600 lejligheder og 90 rækkehuse, gør Albertslund til en attraktiv by at drive virksomhed fra.