Elgiganten åbner nye varehuse i Lyngby og Greve

Frem mod 2024 åbner Elgiganten varehuse i blandt andet Lyngby, Greve, Kalundborg, Thisted, Haderslev, Grenå, Nyborg og Skive.

For blot en uge siden offentliggjorde Elgiganten planer om yderligere 10 nye varehuse på bare to år. Waves Shoppingcenter i Greve og Lyngby Storcenter er blandt de nye beliggenheder, skriver elektronikkæden i en pressemeddelelse.

Allerede i løbet af de næste seks måneder slår Elgiganten dørene op til nye varehuse i Kalundborg, Thisted og Haderslev, mens de eksisterende varehuse i Gentofte og Taastrup står over for en modernisering. Herefter følger blandt andet Grenå, Nyborg og Skive i løbet af 2023 og 2024. Nu sættes endnu flere nåle i landkortet – denne gang i Lyngby og Greve.

– Begge er beliggenheder vi længe har haft i kikkerten og som vi har arbejdet fokuseret på at realisere. Derfor er vi begejstrede for, at det nu er lykkedes. Som altid kommer vi til at ligge blandt en masse gode nabobutikker, vi kender i forvejen fra blandt andet Field’s, Fisketorvet og Frederiksberg Centret. Et optimalt butiksmiks til glæde for vores mange eksisterende og nye kunder, udtaler administrerende direktør i Elgiganten, Peder Stedal, i meddelelsen.

Det 2.000 kvadratmeter store varehus i Lyngby placeres centralt i Lyngby Storcenter på første sal med facade mod Store Torv.

Elgiganten åbner nyt varehus i Waves i Greve. Foto: PR.
Elgiganten åbner nyt varehus i Waves i Greve. Foto: PR.

– I Danske Shoppingcentre har vi altid fokus på, at vores centre er aktuelle og attraktive for vores mange kunder, og at de har et butiksmiks, som følger med udviklingen. Derfor er vi overbeviste om, at Elgiganten vil skabe mange gode indkøbsoplevelser for vores kunder, udtaler Jesper Faurholdt, administrerende direktør i Danske Shoppingcentre, der ejer Lyngby Storcenter, som årligt besøges af cirka syv millioner kunder.

Waves Elgiganten vil få 3.000 kvadratmeter i den nye del af butikscentret, hvor man blandt andet også finder butikker som H&M, Søstrene Grene og Jensens Bøfhus.

Elgiganten i Waves forventes at åbne i løbet af sommeren 2023. Herefter følger Lyngbyåbningen kort efter i efteråret 2023.