First Hotels overtager tre hoteller i Skagen

First Hotels overtager Skagen Hotel, Foldens Hotel og Skagen MotelDerudover får kæden også et nyt partnerhotel i Uppsala, Hotell Kvarntorget.

First Hotels har i løbet af de første fem måneder i år udvidet med i alt 16 nye partnerhoteller, hvilket svarer til en vækst i porteføljen på 59 procent. Med de fire nye partnerhoteller har kæden nu 30 hoteller i Sverige, 9 hoteller i Danmark og 4 hoteller i Norge, i alt 43 hoteller. Det skriver kæden i en pressemeddelelse.

– Vi er meget tilfredse med, at så mange partnerhoteller vælger at tilslutte sig os. Vi har stadig ambitioner om yderligere vækst, især i Norge og Danmark, hvor vi historisk set ikke har haft lige så stærk repræsentation som i Sverige. Men dette er vi i fuld gang med at ændre på, siger Thomas P. Gillespie, administrerende direktør i First Hotels International.

Senest har kæden udvidet porteføljen med Skagen Hotel, Skagen Motel og Foldens Hotel, som alle ligger i den nordjyske ferieby.

Desuden har kæden udvidet med Hotell Kvarntorget, der rummer 27 værelser og ligger i svenske Uppsala.

Fakta de nye partnerhoteller i Skagen

Foldens Hotel i Skagen. Foto: First Hotels.
Foldens Hotel i Skagen. Foto: First Hotels.

Foldens Hotel – First Partner Collection

Foldens Hotel – First Partner Collection ligger i hjertet af Skagen, tæt på den gamle havn og byens seværdigheder og butikker.

Det familieejede hotel har en lang historie og tilbyder ægte Skagen-atmosfære. Hotellet har 34 værelser indrettet i klassisk stil. Hotellet har desuden en restaurant og en café.

Skagen Hotel. Foto: First Hotels.
Skagen Hotel. Foto: First Hotels.

Skagen Hotel – First Partner Collection

Skagen Hotel – First Partner Collection ligger ved Skagen Station og få minutters gang fra Skagen Havn og Skagen Sønderstrand. Hotellet har 34 værelser, der er indrettet med inspiration fra Skagensmalerne.

Hotellet har moderne møde- og konferencefaciliteter med plads til op til 80 deltagere samt en restaurant med à la carte-retter.

Skagen Motel. Foto: First Hotels.
Skagen Motel. Foto: First Hotels.

Skagen Motel – First Partner Collection

Skagen Motel – First Partner Collection ligger få minutters gang fra byens stemningsfulde havn og Skagens mange attraktioner.

Motellet har 57 værelser og tilbyder gratis parkering og cykeludlejning.

Kilde: First Hotels.