Frederiksberg Kommune har anlagt en voldgiftssag mod Skou Gruppen i forbindelse med renoveringen af Frederiksberg Svømmehal. Foto: Skou Gruppen.
Frederiksberg Kommune har anlagt en voldgiftssag mod Skou Gruppen i forbindelse med renoveringen af Frederiksberg Svømmehal. Foto: Skou Gruppen.

Istandsættelsen af Frederiksberg Svømmehal er godt i gang, men detailundersøgelser har afdækket et større omfang af fejl og mangler i den tidligere entreprenørs arbejde. Det medfører, at svømmehallens genåbning må udsættes endnu engang. Det skriver Frederiksberg Kommune i en pressemeddelelse.

Ifølge kommunen skrider arbejdet med svømmehallen fremad takket være den nuværende entreprenør Viuff Anlæg og kommunens totalrådgiver Cowi.

Men kommunen beskylder Skou Gruppen for at have udført mangelfuld korrosionsbeskyttelse og betonreparationer, der ikke lever op til kvalitetskravene. Og det er ifølge kommunen årsagen til, at tidsplanen skrider igen.

– Det har været og er fortsat dybt utilfredsstillende, at den tidligere entreprenør ikke har løftet opgaven. Vi er så mange, der savner vores gamle svømmehal, og jeg har svært ved at finde ord for, hvor vred jeg er over den kvalitet – eller nærmere mangel på samme – den tidligere entreprenør leverede, lyder angrebet på Skou Gruppen fra Frederiksberg Kommunes borgmester Michael Vindfeldt (S).

Kommunen ved endnu ikke præcist, hvornår svømmehallen er klar til at genåbne, men man håber på, at entreprenøren kan aflevere den i andet kvartal 2024.

Skou Gruppen: Vi havde advaret kommunen