Håndværkertilbud på Frederiksberg til salg for 23,5 millioner kroner. Foto: EDC Poul Erik Bech, Frederiksberg C.
Håndværkertilbud på Frederiksberg til salg for 23,5 millioner kroner. Foto: EDC Poul Erik Bech, Frederiksberg C.

Da dette 250 kvadratmeter store hus, der ligger på en 461 kvadratmeter stor grund på Poul Møllers Vej 7 midt på Frederiksberg, i slutningen af marts kom til salg for 27 millioner kroner, var det landets dyreste ”håndværkertilbud” til salg.

Men her efter knap to måneder på markedet er det bekostelige boligtilbud skåret ned i pris med flere millioner. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Faktisk kan du nu spare 3,5 millioner kroner på det næsten halvandet hundrede år gamle hus, som ligger med Frederiksberg Have lige om hjørnet.

Beløbet, du altså nu skal betale for at overtage nøglerne, lyder på 23,5 millioner kroner – og er stadig landets dyreste af sin slags.

Hjemmets skal have en ordentlig overhaling, fremgår det af salgsopstillingen fra lokale mæglerbutik EDC Poul Erik Bech, Frederiksberg C, skriver i boligens salgsmateriale, men du kan stadig finde flere af de originale herskabelige detaljer fra 1870erne rundt omkring i de ti værelser.

“Hele boligen skal sættes i stand fra A-Å, men har rammerne til at blive et yderst charmerende hus med højt til loftet og stuk på en helt unik beliggenhed”, skriver mægleren.

Villaen er bygget i 1876 og fordeler sine 251 kvadratmeter på 10 værelser. Den har derudover 123 kvadratmeter kælder. Villaen har været til salg i 50 dage, hvilket er lang tid i forhold til lignende huse i 2000 Frederiksberg, der i gennemsnit er udbudt til salg i 57,5 dage, skriver Boliga.

Landets dyreste villaområde

Det er ikke mange villaer, der kommer til salg hvert år på Frederiksberg, og det er også en af grundene til, at priserne for den sjældne vare er så høj.

I øjeblikket er der ifølge Boliga.dk bare 17 villaer til salg i Frederiksberg Kommune, der i gennemsnit koster omkring 90.500 kroner per kvadratmeter. Det dyreste udbud i det eksklusive boligområde lige nu er et hus Laurids Bings Alle på næsten 300 kvadratmeter, der koster intet mindre end 35 millioner kroner.

Aktuelt er en enkelt villa på Frederiksberg til salg for et millionbeløb med mindre end to cifre. Således er det billigste hus på Frederiksberg lige nu en villa på Roskildevej 61, der er til salg for blot 6 millioner kroner.

Den næstbilligste villa på Frederiksberg koster til gengæld 14,5 millioner kroner. Den ligger på Dalgas Boulevard 6.

I øjeblikket er det kun Gentofte Kommune lige nord for København, der kan bryste sig af, at have højere kvadratmeterpriser end den mondæne hovedstadskommune. I Gentofte skal der nemlig i øjeblikket betales intet mindre end 84.500 kroner per huskvadratmeter. Til sammenligning ligger prisgennemsnittet for hele landet på 16.600 kroner for en villakvadratmeter.

Se det dyre håndværkertilbud her.