Han skal stå i spidsen for kendt liebhavermæglers Vejle-satsning

Der er nu sat navn på den ejendomsmægler, der skal stå i spidsen for liebhavermægler Jesper Nielsen nye butik i Vejle. Der bliver Thomas Videriksen, der har et stort kendskab til Trekantområdet.

Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen åbner om tre uger sin nye mæglerbutik på Vestre Engvej 1A i den fremadstormende vækstby Vejle. Det skriver VAFO.dk, som kan afsløre, at Thomas Videriksen skal stå i spidsen for den nye butik.

Thomas Videriksen er fra Fredericia, han har taget sin ejendomsmægleruddannelse i Kolding, og hans familie er fra Vejle. Han kommer fra en stilling som daglig leder i Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen i Odder. Og han kan fortælle, at det på ingen måde er tilfældigt, at det netop er Vejle der lægger adresse til Jesper Nielsens nye butik i Trekantområdet.

– Selvom Fredericia står mig nært, så er Vejle bare i en kæmpe udvikling, og lige præcis vores segment af sælgere findes der mange af i Vejle. Derfor blev jeg enig med Jesper om, at det var oplagt at placere os her, siger Thomas Videriksen, som i butikken i Vejle får selskab af endnu en ejendomsmægler samt en praktikant, til VAFO.dk.

Interessen for Vejle er da heller ikke svær at forstå, når man kigger på udviklingen i kommunens befolkningstal. Alene i 2021 voksede kommunen ifølge Danmarks Statistik med over 2.000 indbyggere, hvilket gjorde den til en af landets hurtigst voksende.

Den massive befolkningstilvækst afspejler sig dog ikke i kvadratmeterpriserne på villaer og pacelhuse, som med 3,1 procent fra 12.918 kroner i fjerde kvartal 2020 til 13.319 kroner i fjerde kvartal 2021 ifølge tal fra Boliga. Til sammenligning steg priserne på landsplan med 9,5 procent.

Ekspansion grundlagt af alliance med Nykredit Mægler

Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen blev grundlagt i 2010. Butikken i Vejle bliver nummer 18 i rækken. Franchisekæden har hovedkontor og ni butikker i hovedstadsområdet samt butikker i Roskilde, Helsingør, Holbæk, Odense, Aarhus, Aalborg og Herning. Dertil kommer en butik i Marbella i Spanien, hvor Nykredit Mægler i øvrigt også har fået foden inden for.

Der blev for alvor sat gang i ekspansionen, da Jesper Nielsen i 2019 valgte at indgå i en alliance med netop Nykredit Mægler. Indtil da havde kæden nemlig blot tre butikker i henholdsvis Holte, Charlottenlund og Kongens Lyngby, da en butik i Aarhus kort forinden var blevet lukket.