HusCompagniet åbner nyt udstillingshus i Aalborg

I Frejlev ved Aalborg åbner HusCompagniet et nyt udstillingshus, hvor alle kvadratmeter er udnyttet til fulde. Der er premiere den 18. februar.

HusCompagniets nye udstillingshus ligger på Carl Nielsens Vej 7 i Frejlev lidt syd for Aalborg. Typehusbyggeren inviterer til premiere den 18. februar klokken 13-16, oplyses det i en pressemeddelelse.

Udstillingshuset rummer 136 kvadratmeter med både køkken-alrum, stue, to badeværelser, fire værelser og bryggers.

– Som nybygger har man en unik mulighed for at udnytte alle kvadratmeter helt optimalt. Man undgår unødig spildplads, og man kan derfor klare sig for færre kvadratmeter end i et ældre hus, udtaler afdelingsdirektør i HusCompagniet Aalborg, Peter Jakobsen.

Han vurderer samtidig, at vi i kraft af det nuværende marked kommer til at se flere nybyggede huse med lidt færre, men til gengæld ekstra godt udnyttede kvadratmeter.

– Det, at markedet har ændret sig, gør naturligt, at vores kunder prioriterer anderledes, og derfor forventer vi, at flere kunder vil gå med de lidt mindre huse end tidligere, siger han.

– Uanset størrelse på huset skræddersyr HusCompagniet plantegningen, så den lever op til lige præcis den enkelte kundes behov. Samtidig har tegnestuen altid fokus på at udnytte det fulde potentiale, for eksempel med indbyggede løsninger og integreret opbevaring.

Det nye udstillingshus ligger på samme vej som fire andre af HusCompagniets udstillingshuse, så der er rig mulighed for masser af inspiration blandt forskellige arkitekturer og indretninger.

I Aalborg er HusCompganiet aktuelt på vej med 52 nye rækkehuse, der opføres i samarbejde med PFA.