Kinesisk restaurant i Ribe til salg. Peking House lå tidligere i ejendommen. Foto: Ribe Mæglerne.
Kinesisk restaurant i Ribe til salg. Peking House lå tidligere i ejendommen. Foto: Ribe Mæglerne.

I Ribe er der netop kommet en gul ejendom til salg, der udover tre lejligheder indeholder en kinesisk restaurant på 384 kvadratmeter med en stor buffet, et køkken og plads til spisende gæster. Det skriver Boliga.dk.

Ejendommen ligger ligger på en 583 kvadratmeter stor grund på Nederdammen 21. Villaen er bygget i 1887 og fordeler sine 309 kvadratmeter på tre værelser, skriver Boliga.dk.

Peking House Restaurant har haft til huse i ejendommen, der er sat til salg hos Ribe Mæglerne.

“Erhvervsdelen er oplagt for nye ejere at forsætte som restaurant, idet alle løsøre fra restauranten medfølger i prisen”, skriver ejendomsmæglerne.

“Udearealet er beliggende lige ned til Ribe Å, og med plads til mange bespisende gæster i fuldstændig unikke omgivelser lige midt i Ribe”, skriver mæglerne videre.

De oplyser, at ejendommens tre lejligheder er henholdsvis 78, 81 og 150 kvadratmeter store, og de to mindste er lejet ud til en månedlig husleje på henholdsvis 5.600 kroner og 6.500 kroner eksklusive forbrug.

Restauranten er indrettet med “indgangsområde med disk og stort buffetområde, gang ind til selve restauranten med plads til mange spisende gæster, underetagen rummer herre- og dametoilet”, lyder det fra mæglerne.

“Køkkenfacelifterne er gode, masser arbejdsplads og opvaskeplads, ideel til stordrift. Ydermere er der omklædningsrum, lagerplads og kølerum”, lyder det videre.

Du kan overtage ejendommen, der ligger midt i den gamle middelalderby, for lige under 8,5 millioner kroner.

Se ejendommen her.