To ejendomme i Esbjerg solgt for over 50 millioner i kort proces

Investor køber to ejendomme med boliger og erhverv i Esbjerg for over 50 millioner kroner. Handlen vidner om fortsat fremgang i ejendomsinvesteringsmarkedet, fremhæver partner hos Nordicals Esbjerg.

Nordicals Esbjerg har netop formidlet salget af to investeringsejendomme i Esbjerg. Det oplyser erhvervsmæglerkæden i en pressemeddelelse.

De to ejendomme ligger midt i Esbjerg og indeholder både boliger og erhvervslejemål.

Den største er en nyopført ejendom fra 2022 på Kongensgade 5 med et samlet etageareal på 1.842 kvadratmeter fordelt på 28 boliglejemål og to erhvervslejemål i stueetagen.

Den anden ejendom ligger på Cort Adelers Gade 24 og har et samlet etageareal på 1.685 kvadratmeter fordelt på 16 boliglejemål og et erhvervslejemål i stueetagen. Ejendommen, som er fuldt udlejet, er for nylig blevet gennemgribende renoveret med blandt andet nyt tag, nye vinduer og ordnede fuger, skriver Nordicals.

Lynsalg tæt på udbudspris

De to udlejningsejendomme blev solgt på blot tre uger til et beløb tæt på den samlede udbudspris på 57 millioner kroner.

Læs også: Bedemandsforretning i Esbjerg skal erstattes af lejligheder

– De hurtige handler vidner om, at det esbjergensiske ejendomsinvesteringsmarked fortsat bevæger sig i en positiv retning, siger René Lennart Madsen, partner og erhvervsmægler i Nordicals Esbjerg.

Sælger af ejendommene er indehaver af det konkursramte byggefirma MuffByg, Jakob Muff Bech.

Navnet på køberen meldes der ikke noget om, men der er tale om en lokal investor med fokus på centralt beliggende ejendomme i Esbjerg og Ribe, oplyses det.

– Sammen med den nye ejer har vi fået en spændende opgave med at bistå udviklingen af erhvervsdelen i Kongensgade 5, som har en særdeles velbeliggende placering nær og med retning mod Broen, der er Vestjyllands største shoppingcenter, fremhæver René Lennart Madsen.

Nordicals Esbjerg arbejder for tiden på at lukke flere markante ejendomshandler, som forventes at kunne offentliggøres i løbet af april, oplyses det afslutningsvis.