En kombineret lager- og kontorejendom på Sallingsundvej 10 i Esbjerg er blevet solgt. Foto: Nordicals Esbjerg.
En kombineret lager- og kontorejendom på Sallingsundvej 10 i Esbjerg er blevet solgt. Foto: Nordicals Esbjerg.

Nordicals Esbjerg har endnu engang formidlet lynsalget af to investeringsejendomme. Denne gang drejer det sig om to industriejendomme i Esbjerg.

Det skriver erhvervsmæglerne i en pressemeddelelse.

Den største er en kombineret lager- og kontorejendom på Sallingsundvej 10 i Esbjerg N med et samlet etageareal på 3.532 kvadratmeter, hvoraf lagerdelen udgør størstedelen. Ejendommen er fuldt udlejet til tre lejere.

Den anden ejendom – på Spangsbjerg Møllevej 95-97 i Esbjerg Ø – er en produktionsejendom med et etageareal på 6.159 kvadratmeter. Ejendommen er udlejet til et firma, som har været på adressen i mange år.

De to industriejendomme – solgt som investeringsejendomme – er blevet handlet på blot tre uger til et beløb flugtende med den samlede udbudspris på 29,5 millioner kroner.

– Også disse to industriejendomme vidner om, at det esbjergensiske ejendomsinvesteringsmarked fortsat bevæger sig i en positiv retning, udtaler René Lennart Madsen, partner og erhvervsmægler i Nordicals Esbjerg.

Sælger af ejendommene er indehaver af det konkursramte byggefirma MuffByg, Jakob Muff Bech.

Bag opkøbene af de to ejendomme beliggende i hvert sit industrikvarter i henholdsvis Esbjerg N/Kjersing og i Esbjerg Ø står to lokale investorer, der begge er medindehavere af den rådgivende ingeniørvirksomhed Ingeniør’ne med hovedkontor i Esbjerg.

– Hos Nordicals Esbjerg gør vi ekstra meget ud af at rådgive vores kunder om genudlejningsrisiko. Og i dette tilfælde – hvor alle fire lejemål i de to industriejendomme allerede er udlejet – ligger genudlejningsrisikoen absolut i den lave ende, da ejendommene ligger i velbeliggende, solide industrikvarterer, forklarer René Lennart Madsen.

Det nye salg af to industriejendomme sker i kølvandet på, at Nordicals Esbjerg for få uger siden formidlede salg af to i Esbjerg centralt beliggende ejendomme med kombineret bolig og erhverv.

I den handel beløb den samlede transaktionssum sig til godt 50 millioner kroner. Også her var der tale om to investeringsejendomme.