Meny og Netto åbner nye butikker på Stigsborg i Nørresundby. Foto: Stigsborg P/S.
Meny og Netto åbner nye butikker på Stigsborg i Nørresundby. Foto: Stigsborg P/S.

Meny er på vej med sin femte butik i Aalborg Kommune. Dagligvarekæden åbnede i begyndelsen af 2019 en butik i udviklingsområdet på Østre Havn, og nu har kæden også en butik på vej i Aalborgs største udviklingsområde nord for fjorden.

Butikken på Stigsborg forventes at åbne i efteråret 2026. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Dagrofa, som står bag kæderne Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Der ligger allerede to Meny-butikker i det centrale Aalborg, og dagligvarekæden har butikkeri Aalborg SV og i Klarup.

– Nordjyderne bakker godt op om vores mission om at være Danmarks Madmarked, og derfor ser vi også en god grund til, at vi skal være med til at skabe det nye område på Stigsborg. Vi er glade for at have fået muligheden for at være med. Nu er aftalen skrevet under og så skal vi i gang med arbejdet for at sikre, at vi kan åbne en lækker butik i efteråret 2026, udtaler Richo Boss, kædedirektør i Meny.

Også Netto har en ny butik på vej i byudviklingsområdet. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Stigsborg P/S, der står bag udviklingen af området.

De to dagligvarebutikker åbner begge i stueetagen i en ny boligkarré, der opføres på byggefelt B11.

– Vi er allerede godt kendte i Nørresundby med vores eksisterende Føtex- og Netto-butikker. Men med den nye store bydel, som Stigborg allerede udgør, vil vi med vores nye fremtidige Netto-butik kunne række endnu længere ud til flere kunder, udtaler Marianne Holdt, der er regionschef i Netto.

Aftalerne med Meny og Netto er netop faldet på plads, og næste step er således at få lokalplanen for det nye byggeri på plads.

– Lige nu er vi sammen med Aalborg Kommune i gang med lokalplanlægningen, så vi kan få skabt de planmæssige rammer omkring byggeriet. Det er vores forhåbning, at vi bliver klar til at åbne de to nye butikker ved udgangen af 2026, men det er klart, at der ligger et stort arbejde i at få alt på plads, siger Anton Hessellund.

Udviklingen af den nye bydel Stigsborg i Nørresundby skrider hastigt fremad.

Aktuelt er flere end 600 boliger taget i brug, og på vej er yderligere 500 nye boliger og ikke mindst Stigsborgs nye børne- og ungeunivers. Tidligere på året slog bylivshuset Henning J samt Surdejsbageren dørene op i området.

Stigsborg P/S ejes af Aalborg Kommune, PFA Pension og A. Enggaard.