NREP køber 80 boliger i Køge af Casa Nord og CEC Group. Visualisering: Sweco Architects (Kant Arkitekter).
NREP køber 80 boliger i Køge af Casa Nord og CEC Group. Visualisering: Sweco Architects (Kant Arkitekter).

Cushman & Wakefield RED oplyser, at de på vegne af selskabet CECN, som ejes af Ejendomsselskabet Casa Nord og CEC Group, har solgt projektet Skovgårdene i Køge Nord til NREP i en selskabshandel.

Skovgårdene består af 80 boliger i form af primært rækkehuse og har et samlet boligareal på 7.800 kvadratmeter. Boligerne er mellem 78 og 117 kvadratmeter store og henvender sig derved til en bred type af lejere, skriver Cushman & Wakefield RED.

Byggeriet af boligerne er i fuld gang, og NREP overtager dem i juni 2023.

– Skovgårdene i Køge Nord forventes at opnå DGNB Guld-certificering og er beliggende i naturskønne omgivelser med skov som nabo, men har samtidig nem adgang til motorvejen og den nye station i Køge Nord med tog mod København hvert 10. minut. Så uanset om du pendler med tog eller bil, så tager turen til København henholdsvis kun 20 eller 30 minutter, udtaler Torben Røsler fra Casa Nord.

Skovgårdene er tegnet af Sweco Architects (dengang Kant Arkitekter) i samarbejde med Thing Brandt Landskab.

NREP er blandt de mest aktive investorer i Danmark og udvikler selv boliger i Køge Nord. Eksempelvis bygger de i samarbejde med M+ Ejendomme bofællesskabet Plushusene i området.

CECN solgte tidligere i år 100 lejligheder i Køge til Genesta ligesom de sidste år solgte 56 rækkehuse i Glostrup til Invesco. Casa Nord ejes af Torben Røsler, mens CEC Group ejes af Frank Mortensen.