Ny hal til padel-tennis er på tegnebrættet ved Ravnsborghallen i Køge. Foto: Køge Kommune.
Ny hal til padel-tennis er på tegnebrættet ved Ravnsborghallen i Køge. Foto: Køge Kommune.

Køge Padel Center har i tilknytning til Ravnsborghallen etableret seks udendørs padelbaner, men ønsker at kunne benytte banerne året rundt. Køge Padel Center ønsker derfor at overdække fire af banerne, så de derved omdannes til en padelhal, hvor der kan spilles hele året. Padelhallen bliver omkring 1.500 kvadratmeter stor.

– Vi trives simpelthen bedre, når vi bevæger os regelmæssigt. Derfor giver det så god mening, at vi skaber de bedste muligheder for at bevæge os og have det sjovt imens, også når vejret ikke lige er til det, siger borgmester i Køge Kommune, Marie Stærke (S) i en pressemeddelelse.

Efter planen skal den kommende padelhal og de eksisterende halbygninger i området fremstå som en helhed – både funktionelt og arkitektonisk.

Den eksisterende Ravnsborghal med det tilbyggede springcenter blev opført i 2014. Omkring de eksisterende bygninger er udlagt byggefelt, som muliggør udvidelse af hallerne.

Lokalplanen ændrer ikke på anvendelsen af de eksisterende boldbaner og har ifølge kommunen meget begrænset indvirken på området.

Der er derfor ikke udsigt til, at der skal afholdes borgermøde om lokalplanen, og den sendes blot i offentlig høring i fire uger.