I midten af marts 2024 kunne selskabet bag FC København, Parken Sport & Entertainment, præsentere et overskud for 2023 på godt 430 millioner kroner.

En del af pengene skal bruges på at renovere Parken. Det skriver FC København i en pressemeddelelse.

– Vi har allerede investeret et større millionbeløb i en ny plæne og fornyede VIP-faciliteter, og nu lægger vi et trecifret millionbeløb oveni, som blandt andet skal gå til en opdatering og udvikling af faciliteterne i Parken, for eksempel boder og toiletter, udtaler direktør i Parken Sport & Entertainment, Jacob Lauesen.

Han understreger, at investeringerne sker uafhængigt af de seneste meldinger fra Københavns Kommune om muligheden for forlængelse af hjemfaldspligten.

Læs også: Ny plan for stort stadion i træ i Hillerød

Nogle af fornyelserne vil være synlige og andre ikke, da der både vil være væsentlige vedligeholdelsesopgaver og nye initiativer, skriver fodboldklubben.

– Det løbende vedligehold skal prioriteres, men vi har også en ambition om hele tiden at løfte og forbedre fanoplevelsen i Parken, og det er en prioritet, at fansene også skal mærke de her investeringer, siger Jacob Lauesen.

Proces mod nyt træningsanlæg

Også på FC Københavns matrikel på Frederiksberg er der forandringer på vej, når træningsanlægget på Jens Jessens Vej nummer 10 skal fornyes.

To nye træningsbaner er allerede etableret, og med yderligere en ny bane på vej, vil alle tre græsbaner inden længe være i den stand, man kan forvente og kræve, skriver FC København.

Læs også: Næste etape af udvidelse af stadion i Kolding sættes i gang

Samtidig er der sat en proces i gang med henblik på at afdække omfanget af en opgradering af ejendommen og de øvrige faciliteter.

FC Københavns sportsdirektør Peter Christiansen er i samarbejde med arkitekter fra Tredje Natur netop nu ved at granske mulighederne og beskrive klubbens aktuelle og fremtidige behov på 10’eren.

– Vi føler helt naturligt en stor tilknytning til Frederiksberg, hvor dansk fodbold for alvor tog sin begyndelse. Vi hører til i disse historiske omgivelser, som har givet så meget til dansk fodbold gennem tiden, og KB er en essentiel del af FC Københavns historie, vores nutid og vores fremtid, udtaler Peter Christiansen.