Privathospital flytter ind på Aalborgs havnefront

Hejmdal Privathospital flytter ind i et kontorhus tæt på Limfjordsbroen i Aalborg. Hospitalet lejer 1.200 kvadratmeter i flerbrugerhuset på havnefronten.

Hejmdal Privathospital i Aalborg flytter ind i et 28 år gammelt flerbruger-kontorhus på Aalborgs havnefront. Privathospitalet har lejet et godt 1.200 kvadratmeter stort kontor fordelt på to etager på Vestre Havnepromenade 1A. Det skriver EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg i en pressemeddelelse.

Erhvervsmæglerne har “off-market” udlejet kontoret for Nordea Pension Ejendom, som fik ejendommen ind i porteføljen i forbindelse med overtagelsen af Topdanmark Livsforsikring i marts 2022.

– Vi har et rigtig godt køber-/lejerkartotek og havde på baggrund af det også flere fremvisninger for forskellige virksomheder, selvom sagen ikke var på markedet endnu. I sidste ende endte Hejmdal Privathospital med at blive de nye lejere, hvilket både vi og Nordea Pension Ejendom er glade for, så tillykke til dem med en af de allerbedst beliggende kontorlokaler i Aalborg, udtaler Nicolai Varberg Larsen, ejendomsmægler EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Hejmdal Privathospital er Danmarks største psykiatriske privathospital med lokationer i de fire største byer i landet og over 50 ansatte i form af psykologer, psykiatere, sygeplejersker, mil­jøte­ra­pe­u­ter, lærere og administrativt personale.

LÆS OGSÅ: BATTERIGROSSIST FLYTTER I NYT DOMICIL PÅ HAVNEN I AALBORG

I Aalborg bliver privathospitalet en del af et stort flerbruger-kontorhus med naboer som Min A-kasse, Komplext Advokater, Lazzaweb, DNV og Alles Lægehus.

– Flerbruger-kontorhuse bliver mere og mere udbredt, både i Nordjylland og resten af landet. Som udgangspunkt er det sværere at udleje ét stort kontordomicil til én enkelt virksomhed. Der er et utal af mindre og mellemstore virksomheder i Danmark, så derfor giver det god mening at dele de store kontorhuse op i flere enheder, udtaler Frank Jensen, direktør og partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg.

– Det er også en fordel for virksomhederne, som kan deles om kantineordning, kon­tor­fa­ci­li­te­ter, reception og andre ting, der gør hverdagen nemmere og billigere for den enkelte virksomhed, og når tingene virkelig går op i en højere enhed, kan lejerne netværke og spare med hinanden.

Skulle der sidde en virksomhed med et godt øje til ejendommen, der ligger helt ned til Limfjorden, så er der stadig mulighed for at blive lejer.

– Der er et ledigt kontorlokale på 563 kvadratmeter, hvor der er uhindret udsigt over fjorden og mulighed for at leje par­ke­rings­plad­ser i kælderen. Lejemålet kan i samråd med udlejer indrettes, så det passer til den kommende lejers behov. Så er man interesseret i at have kontor på en af de bedste beliggenheder i Aalborg, så skal man snart slå til, udtaler Frank Jensen, om det ledige erhvervslejemål, der koster 534.850 kroner i årlig leje.