Salling Group udlejer stor lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom i Ishøj. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech.
Salling Group udlejer stor lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom i Ishøj. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Efter Føtex besluttede at lukke hjemmelevering ned tidligere på året, har Salling Group valgt at sætte Industribuen 2 i Ishøj til udlejning.

Ejendommen er fordelt på en stor lagerdel på 13.105 kvadratmeter med højt til loftet og en velindrettet kontor- og ad­mi­ni­stra­tions­del på 564 kvadratmeter. EDC Erhverv Poul Erik Bech har fået til opgave at formidle udlejningen af lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom­men.

– I begyndelsen af året lukkede Føtex HD – hjemmelevering til supermarkedets kunder. Om­struk­tu­re­rin­gen betød, at vi stod med ejendommen på Industribuen 2, som skulle tjene et nyt formål. Efter flere overvejelser har vi fundet det mest fornuftigt at holde ejendommen i vores portefølje og leje den ud. Derfor har EDC Erhverv Poul Erik Bech fået opgaven, da vi har et langt og godt samarbejde med dem, siger ejendomschef i Salling Group, Kim Fuglsang.

Lejemålet er placeret på Industribuen i Ishøj, der er en eftertragtet erhvervspark, som er kendt for at huse mange kompetente virksomheder og spænder over forskellige brancher og industrier.

Thomas Rudlang, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Herlev, skal formidle udlejningen af ejendommen.

– Et af lejemålets største aktiver er dens sublime beliggenhed, der nærmest ikke fås meget bedre. Det er et driftigt erhvervsområde i Ishøj med mange kompetente naboer og gode trans­port­mu­lig­he­der tæt på København, Hol­bæk­mo­tor­vej­en og Køge Bugt Motorvejen, siger Thomas Rudlang.

Han peger på, at den højloftede lagerdel vil være eftertragtet for mange virksomheder.

LÆS OGSÅ: EDC ERHVERV POUL ERIK BECH FASTHOLDER OMSÆTNINGEN I 2022

Den er fordelt med 7.099 kvadratmeter højloftet med 10 meter lager, hvoraf 2.897 kvadratmeter er med køl. Dertil kommer 5.503 kvadratmeter med en højde på 5,5 meter lager, hvoraf 1.600 kvadratmeter med køl, 221 kvadratmeter frost og 277 kvadratmeter lavloftet lager under administration.

Lageret er desuden forsynet med sprinkling og opvarmes med fjernvarme. Lagerdelen har seks porte med ramper på den side med 5,5 meter til loftet og har 33 porte med ramper til varevogne på den side med 10 meter til loftet.

– Kontorerne er indrettet som New-Yorker kontor med højt til rå lofter og glasvægge. De er beliggende på 1. og 2. sal med 282 kvadratmeter på hver etage. 1. sal er indrettet med køkken med spiseplads, storrumskontor, tre mindre kontorer/mødelokaler, to toiletter, handicaptoilet, serverrum og rengøringsrum, siger Thomas Rudlang, og oplyser, at 2. salen er indrettet med herre- og dameomklædning samt personelevator.

– Desuden er der cirka 9.500 kvadratmeter udenomsareal til oplag og parkering, og så er der også mulighed for at leje 273, 426 eller 700 kvadratmeter kontor i nærtliggende bygning. Vi ser frem til at hjælpe kunden med at finde den rette lejer, og der er stadig rigtig stor efterspørgsel i markedet efter denne type lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom.