Janne Schmidt, udlejningschef i Velkomn. Foto: PR.
Janne Schmidt, udlejningschef i Velkomn. Foto: PR.

Den 1. juni tiltrådte Janne Schmidt som ny udlejningschef hos Velkomn. Ejendomsselskabet stod i sidste uge bag årets hidtil største handel blandt professionelle ejendomsinvestorer.

Handlen gjorde Velkomn til ejer af 667 moderne og DGNB Guld-certificerede rækkehuse fordelt mellem otte boligområder i hele landet.

Den markante udvidelse af Velkomns portefølje samt virksomhedens egne byggeprojekter i blandt andet Haslev på Sydsjælland stiller nye krav til organisationen.

Janne Schmidt er derfor hentet ind som ny udlejningschef, skriver ejendomsselskabet i en pressemeddelelse.

– Med opkøbet har vi understreget vores ambition om at være blandt landets mest seriøse udlejere af moderne rækkehuse tæt på Danmarks større byer, grønne områder og alt det, der er vigtigt i hverdagen. Vores mission er at skille sig ud på kvalitet og service, og derfor skal vores lejere også have den bedste behandling. Det er Janne garant for, og jeg er meget glad for, at hun har valgt at slutte sig til os i Velkomn, siger Peter Uldall Borch, administrerende direktør, Velkomn.

Janne Schmidt kommer fra Heimstaden Danmark, hvor hun indtil for nylig var udlejningschef.

Før da har hun mere end 20 års erfaring som udlejningschef i HD Ejendomme, inden virksomheden blev solgt til Heimstaden i 2021.

Med andre ord bringer hun mange års erfaring med både udlejning og ejendomsforvaltning til bordet.

– Velkomn er en meget spændende virksomhed, som på kort tid har markeret sig som en seriøs aktør på udlejningsmarkedet i Danmark. De vil være de bedste indenfor udlejning af rækkehuse i Danmark, og dén mission kunne jeg ikke sige nej til. Jeg glæder mig til at bidrage til den videre rejse med mine erfaringer og kompetencer, som nu skal bruges til at skabe den bedste oplevelse for Velkomn’s lejere, siger Janne Schmidt.

Hendes første opgave bliver i spidsen for den løbende genudlejning af de 667 rækkehuse netop overtaget fra Birch Ejendomme, inden udlejningen af 154 rækkehuse i Haslev forventes påbegyndt senere i år.