2L Holding har købt Rungsted Sundpark af Chr. Augustinus Fabrikker Aktieselskab. Foto: Google Maps.
2L Holding har købt Rungsted Sundpark af Chr. Augustinus Fabrikker Aktieselskab. Foto: Google Maps.

2L Holding har købt Rungsted Sundpark af Chr. Augustinus Fabrikker Aktieselskab. Det skriver advokatpartnerselskabet Mazanti-Andersen, som har rådgivet 2L Holding i forbindelse med købet, på deres hjemmeside.

Ifølge advokatpartnerselskabet har der været tale om en “intens og kort proces med flere interesserede købere”.

Boligbebyggelsen er opført i 1996-97 og tegnet af arkitekt Anna Maria Indrio hos C.F. Møller Architects i samarbejde med Birch & Krogboe og Francesco Morelli.

“Bebyggelsen er udformet som en fortolkning af en traditionel strandvejsvilla med blanding af række- og solitærhuse”, skriver arkitektvirksomheden på sin hjemmeside om bebyggelsen.

“Villaerne ligger svagt drejede i forhold til hinanden, så grundens unikke muligheder for lysindtag og udsigt til Øresund udnyttes bedst muligt”, skriver arkitektvirksomheden på sin hjemmeside om bebyggelsen”, lyder det videre.

Bebyggelsen består af 15 lejeboliger fordelt på et samlet etageareal på 1.781 kvadratmeter samt et fælleshus.

“Ejendommen, der er en blanding af række- og solitærhuse i en til tre etagers højde, er attraktivt beliggende ved Rungsted højt hævet over Strandvejen og med egen strandgrund”, skriver Mazanti-Andersen.

2L Holding overtager ejendommen i en selskabshandel. I den seneste årsrapport for 2022 er ejendommen bogført til en værdi på knap 41 millioner kroner.